Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Unuttum bak dribbling yapan adam da lazım. İstediğim forvet Joshua King'in teknik olanı Graz maçı sonrası Hojlund'u 8e falan kapatabilirdk o tarz birini tercih ederdim Icardi yerine. İki top sürsen defanslar dağılıyor ligde.
Andreas Schjelderup'u almak lazım. Seneye İcardi, Sefer, Gomis olmayacak hem seneye için hazırlık. Hem Mertens- Kerem'i de yedekler hem de u21'e uyuyor. Aynı zamanda istediğimiz özellikleri de var. Rotasyon için müthiş hamle olurdu.

Yok bro ben fikrimin uyuşmadığı insanları engellemem. Terbiyesiz insanları ve tartışmayı bilmeyenleri engelliyorum. Senin öyle olmadığını düşünüyorum
bazen gerilince maksadını aşacak ifadeler çıkabiliyor üstat. farkında olmadan o tarz birşey olmuşsa özür dilerim üstat kusura bakma🙏
sizden de aynı şekilde @Çiğdem Gürbüz

Muslera
(Okan)

Dubois Nelsson Bardakçı PVA
(Boey Luyindama Emin Kazımcan)

Torriera Oliviera
(Berkan Midtsjø)

Yunus Mertens Martial
(BAY Akbaba Kerem)

İcardi
(Seferovic)
(Gomis)

ismi geçenler arasından orta sahada seri, ileri top taşıyacak bir harit bu takıma çok faydalı olurdu.. evander daha statik bir oyuncu..

Transfer dönemi bittikten sonra ve 11 şekillendikten sonra oyuncu performanslarını değerlendireceğim. Şu anda seferoviç ve Kerem de çok büyük baskı olduğunu ve bu baskı ile başa çıkmakta zorlandıklarını düşünüyorum. Okan Buruk un en büyük seçimi ise Kanat transferi olursa Kazım olacak. Ben olsam mental açıdan Kazım ı 11 e hazırlamaya çalışırdım. Zira Kerem için de zor bir durum bu. Geçen senenin kötü takımında tartışmasız en iyi 2 oyuncudan biri olarak gösterilirken bir anda hedefte olmayı genç yaşında kaldırması çok zor olacak. Seferoviç ise icardi söylentilerinden sonra as forvet olmak için geldiği bir kulüpte yedek kalacağının farkındalığı ile tutuldu kaldı bir anda.
Bunları futbolun mekanik bir şey olmadığını, insana dayalı ve psikolojik etkilerinin de yoğun olduğu bir olgu olduğunu vurgulamak için söylüyorum. Olaylara farklı bir gözle bakmaya çalışıyorum. Ne seferoviç ne Kerem ne de 11 de yer alan diğer oyuncular bu lig için yetersiz değil aslında. Zamanla da su akacak yatağını bulacak diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt