Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.164
- 39.944
- 3.013
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Andreas Schjelderup'u almak lazım. Seneye İcardi, Sefer, Gomis olmayacak hem seneye için hazırlık. Hem Mertens- Kerem'i de yedekler hem de u21'e uyuyor. Aynı zamanda istediğimiz özellikleri de var. Rotasyon için müthiş hamle olurdu.Unuttum bak dribbling yapan adam da lazım. İstediğim forvet Joshua King'in teknik olanı Graz maçı sonrası Hojlund'u 8e falan kapatabilirdk o tarz birini tercih ederdim Icardi yerine. İki top sürsen defanslar dağılıyor ligde.
0 haberle sallıyorlar sürekli yabancı alıncak diyor ama bizim şuan 2 tane kontenjan hakkımız var eğer luyindamayı gönderemezsek.Nelsson Arabistan'a oraya buraya falan kiralanir yarın
Nasıl olacakmış bu iş
Süper zekaHY: "Bence Çağlar Galatasaray'a gelmeyecek."
bazen gerilince maksadını aşacak ifadeler çıkabiliyor üstat. farkında olmadan o tarz birşey olmuşsa özür dilerim üstat kusura bakmaYok bro ben fikrimin uyuşmadığı insanları engellemem. Terbiyesiz insanları ve tartışmayı bilmeyenleri engelliyorum. Senin öyle olmadığını düşünüyorum
İlkokulu mezunu olduğunu bir cümle ile anlat!Arda Turan: “En sevdiğim yiyeceklerden birisi patates kızartması. Çünkü bazı insanlarda olmayan bir onuru var. Kızarmasını biliyor.”
Bizi gözüne kestirmiş öyle diyorAntalya ya 3 gol atan sakat mi hala
Martial miMartial gelecek göreceksiniz Ronaldo kaldı Anthony geldi Rashford ve Sancho var Elanga var elde patladı Martial Avrupa'da da kapandı dönem başka yerede gidemez 10 milyon opsiyonla alın hem o hem biz uçalım
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
UEFA listesine yazıldı mı acaba MartialMartial gelecek göreceksiniz Ronaldo kaldı Anthony geldi Rashford ve Sancho var Elanga var elde patladı Martial Avrupa'da da kapandı dönem başka yerede gidemez 10 milyon opsiyonla alın hem o hem biz uçalım
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
izlemedim maçlarını hiç ama xg filan baya yüksekti antepin bol gol pozisyonuna giriyorlar herhalAntepin kadro bok gibi nasıl o puanı toplamış bunlar ya
Ilk golü erken atsak bari lan. Transfer sezonu bitsede eziyetten kurtulsakBizi gözüne kestirmiş öyle diyor
suçun neydi üstadOh bee! Mapus bitti. İlk kez yattım. Çok zormuş. Hele ki transfer döneminde...