Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Altayin ayağıyla çıkardığı top çok iyiymiş. Şimdi gördüm orayı kacirmisim

Ali Koc Jesusa acaba ne zaman Ardayi ilk 11e koy, cocuk 1500 dakika oynamali yoksa 5 milyona gidiyor emrini verir?

Valeye teklif yapalım, jesusun aklında yok sanırım

Batshuayiyi neden istediğini anlatırken maxigomez serdar ve pedronun stiline yakın olduğu için batsı istedim dedi. Elinde zaten king ve vale var o profilde de, ben bu açıklamadan vale yokcu anlarım
silmek için 15 saniyen var

Çağlar transferi ilk 11 kalitesini tabii ki arttırır ama ilk 11'deki o 3 isim için sıkıntı devam edecek..Çünkü çağlar gelirse Abdülkerim in yerine oynayacak..

Bizim bir şekilde sağ ya da sol beki yerli yapmamız lazımdı çünkü kalecimiz yabancı... Orada çok net hata yaptık maalesef..

Bizim muhabirler en az 5 transfer yapılacak diyorlardı. Şimdi Icardı ile birlikte belki 2 transfer daha yapabilirmişiz söylüyorlar.
Icardi ile bitireceğiz transferi sanırım.

kondisyon problemini halletse avrupada oynamaması için hiçbir sebep yok. şuan tek sıkıntı 50 60dklık kondisyonu. gittiği takımla da yetinmeyip ordan da iyi takıma gidecek muhtemelen. önü açık
O da fizik yapısı kadar tecrübe istiyor biraz. Montella ile bir seviye atlamıştı zaten. Gereksiz atraksiyonlara girmeden, enerjisini daha doğru kullanmaya başladığında bir seviye daha atlar. Yetenek anlamında tavanı zaten yüksek. Umarım daha iyi yerlere gelecek.

1662243375827.webp

Çağlar Türkiye'ye gelmez. Kaan'ın maliyeti yüksek. Yabancı sınırının kalkma ihtimali varken bu noktada yerliye para saçmanın gereği yok bence. Eldeki gencolar kullanılsın.
Emin'i, Metehan'ı kullansak 1-2 sene içinde 10m Euro üzerine Avrupa'ya göndeririz. Kendi değerlerimize öncelik vermemiz gerekiyor yerli oyuncu konusunda.

O da fizik yapısı kadar tecrübe istiyor biraz. Montella ile bir seviye atlamıştı zaten. Gereksiz atraksiyonlara girmeden, enerjisini daha doğru kullanmaya başladığında bir seviye daha atlar. Yetenek anlamında tavanı zaten yüksek. Umarım daha iyi yerlere gelecek.
röportajında kendisi dile getirmişti. farkında olması iyi bir şey. yıllarca yedek kaldı, altyapıda oynadı artık altla üst yapı arasında nasıl fark varsa toparlamak zaman alıyor sanırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt