Mehmet Ocak
10 Numara!
- 13 Ocak 2013
- 10.109
- 4.565
- 1.198
Nasil ne?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nasil ne?
okan hoca valencia gibi bir santrafor istiyor sanırım
silmek için 15 saniyen varValeye teklif yapalım, jesusun aklında yok sanırım
Batshuayiyi neden istediğini anlatırken maxigomez serdar ve pedronun stiline yakın olduğu için batsı istedim dedi. Elinde zaten king ve vale var o profilde de, ben bu açıklamadan vale yokcu anlarım
Şöyle bir tweet atan adamın bir şey bilme ihtimali yok ben trolum diye bağırıyor
yorumunu yiyemgün sonu z raporunu alınca bu hiddete ne gerek var diye kendini sorguluyor insan(bolca pişmanlık)teşekkür/rica eder iyi forumlar dilerim
![]()
Adamın sorunu kötü oyun değil. Fiziksel olarak bir sorun var.sefer için g.antep maçı önemli
bir gol çok şeyi değiştirir
ama orada da kötü oynarsa taraftar kazma ve küreklerle saldırabilir
O da fizik yapısı kadar tecrübe istiyor biraz. Montella ile bir seviye atlamıştı zaten. Gereksiz atraksiyonlara girmeden, enerjisini daha doğru kullanmaya başladığında bir seviye daha atlar. Yetenek anlamında tavanı zaten yüksek. Umarım daha iyi yerlere gelecek.kondisyon problemini halletse avrupada oynamaması için hiçbir sebep yok. şuan tek sıkıntı 50 60dklık kondisyonu. gittiği takımla da yetinmeyip ordan da iyi takıma gidecek muhtemelen. önü açık
Emin'i, Metehan'ı kullansak 1-2 sene içinde 10m Euro üzerine Avrupa'ya göndeririz. Kendi değerlerimize öncelik vermemiz gerekiyor yerli oyuncu konusunda.Çağlar Türkiye'ye gelmez. Kaan'ın maliyeti yüksek. Yabancı sınırının kalkma ihtimali varken bu noktada yerliye para saçmanın gereği yok bence. Eldeki gencolar kullanılsın.
Rodop, eski yönetici, gala sevgisi takip ediyor. O kadsr emin olmaŞöyle bir tweet atan adamın bir şey bilme ihtimali yok ben trolum diye bağırıyor
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
röportajında kendisi dile getirmişti. farkında olması iyi bir şey. yıllarca yedek kaldı, altyapıda oynadı artık altla üst yapı arasında nasıl fark varsa toparlamak zaman alıyor sanırımO da fizik yapısı kadar tecrübe istiyor biraz. Montella ile bir seviye atlamıştı zaten. Gereksiz atraksiyonlara girmeden, enerjisini daha doğru kullanmaya başladığında bir seviye daha atlar. Yetenek anlamında tavanı zaten yüksek. Umarım daha iyi yerlere gelecek.
Trabzon maçında yaptı ışte gol olmadiyunus bir tane asist ya da gol yapsın da satmayı sonra düşünürüz
karavana şeklinde devam ederse işimiz iş
yunus bir tane asist ya da gol yapsın da satmayı sonra düşünürüz
karavana şeklinde devam ederse işimiz iş