Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya bunun için de kafamda bin senaryo var da işte burada açık diyemiyorsun
Bize de oldu üstüne...Gerçekten çok acayip bir ülkeyiz. Güvenlik işleri tırt yani.
Her an başımıza her şey gelebilir. Bu dolandırıcılık mevzusunda da en çok onlara üzülüyorum.
İki üç kuruş kazanan insanların da emeğine göz dikiyorlar. Böylelerini bitirsinler asıl...İsim onla bunla uğraşacaklarına.

Dünya bizi izliyor, biz de dizi izliyoruz.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

şans olacak biraz da.bjkde,fbde heriflerin ilk şutu,ilk pozisyonu gol veya asist oluyo yeni transferlerin.

seferovic 5 golle başlayabilirdi lige.yunusun yenen asistleri,umraniye macında kacırdıgı goller.oliveiranın direkten dönen topları offf,mertensin ilk 11 basladıgı ilk macta kaçan net pozisyonu,gomis tarafından yenen asisti

Ne aurasi ya

Son 1 senede 3 kez ankaraya gittim

Boyle ruhsuz boyle soguk bir sehir gormefim
Ankara ayaziylada tanistim
Igrenc ya

Kahramankazan sanayiye gittim bildigin ortadogu
Bi kerede cubuk diye biryere gittim koyun ortasina fabrika yapmis adsmlar
Bi aksamda cankayada yemek yedim
Birde hacettepeye gittim golbasina bi arge calismasi icin hayatimda gordugum en komik uni olabilir (muhtemelen tr sartlarinda iyidir) kendim viyanada uniye gittigim icin bana komik geldi
Ankaralılar niye bu kadar seviyor bu şehri acaba ya..

Bi' de sürekli şehirde yapılacak bir aktivite, gezilecek bir yer ve çeşitli yöresel yemekler olduğuna ikna etmeye çalışıyorlar. Yok işte yav. 😅

Beğenmeyince de "sen nerelisin" diye kontra atıyorlar. :asd:

ya bunun için de kafamda bin senaryo var da işte burada açık diyemiyorsun
Bize de oldu üstüne...Gerçekten çok acayip bir ülkeyiz. Güvenlik işleri tırt yani.
Her an başımıza her şey gelebilir. Bu dolandırıcılık mevzusunda da en çok onlara üzülüyorum.
İki üç kuruş kazanan insanların da emeğine göz dikiyorlar. Böylelerini bitirsinler asıl...İsim onla bunla uğraşacaklarına.
gözdagi vermezsen saglam cezalandirmazsan bu stadiumlarada sicrar, ipin ucunu kacirirsan terör eser, nedem 11 el ates acmak, gs adasina saldirmak, operasyonlar döndügü ap acik ortada, serbest niye birakiyorsun?

paulinhonun sakatlık geçmişi var.net isim gelmelı sola,forvet arkasında da oynayan.paulinho da gelsin yine genc diye

bu paulinho olimpiyat kadrosundaymış. brezilya şamp olmuştu
1662250175738.webp

Ben bu paulinhoyu hic izlemedim

Skill videolari tam dayaklik

gözdagi vermezsen saglam cezalandirmazsan bu stadiumlarada sicrat, ipin ucunu kacirirsan terör eser, nedem 11 el ates acmak, gs adasina saldirmak, operasyonlar döndügü ap acik ortada, serbest niye birakiyorsun?
vallahi kardeşim gülşen iki laf etti içeri girdi, şimdi ev hapsi.
Yani tamam belki üslup ifade yanlış da birçok karşıt görüşte olup bize edilenler de var misal.
Bir söz bile bu ülkede silah olarak görülüyorsa ve cezası kovalanıyorsa bunlar da kovalanacak.
Bir sürü kadın cinayeti oldu, tacizler, tecavüzler, hayvanlara bile yani, onu da geçtim orman yangınları, depremlerdeki o müteahhitler....
Bunların hukuktaki karşılığı caydırıcı cezalar olmazsa önüne geçemeyiz. Bugün bile Fatih Terimin belgesel afişine galiba saldırı olmuş.
Bu ruh hastası tipler benim açımdan korkutucu. Bakın ben tsyi de hiç sevmem ve derdim ki bunlar kutlama falan bile beceremez. Silahlar cart curt diyordum. Ama önyargımı yıktılar. Ne güzel misal eğlendiler. Milyonluk hesaplar bile paylaştı bunu. Bu futbol barbarlığı da bence tehlikeli. Ben de sövmüyor muyum sanıyorsunuz, yapmıyorum desem yalan olur ama sınırım bunla kalır. Aksi hali tehlikeli. Futbolu yönetenler, ülkeyi yönetenler insanları hep kutuplaştırdı,sonucunda da geldiğimiz durum....

Erden timur aynı anda bir çok isimle görüşüyoruz diye beyanatı yokmuydu. Ben o şekilde hatırlıyorum. Tüm mesai yi icardiye harcamıyoruz dur. Pazartesi salı kesinlikle diğer transferler gelmeli.
İcardi işi çoktan bitmiştir Mertens ve Torreira geldiğinde de biz İtalya'ya başka bir transfer için geldik demişti uçağa binenler çoktan bitmişti zaten demisti

V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt