Emre Cevik
10 Numara!
- 15 Ocak 2011
- 13.448
- 4.831
- 1.618
icardinin yanina moura mutlaka alinmali, seferovic bir icardi iki ikiside ayni tip topcu gezen yardim eden forvet degil aboubakar gibi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
100 farklı.millet gördüm hindular kadar pis bir millet tanımadım.böyle birsey niye geldi anlamadim, tr gibi ülkede bas edilirmihindistan gibi ucusurlar hindistan dedim aklima geldi, bugün haberde düsük not verdiler diye ögretmenleri agaca baglamislar
![]()
yok artık ya. Vallahi. Dünya genelinde bir sıkıntı var ama bizim ülkede kat kat.böyle birsey niye geldi anlamadim, tr gibi ülkede bas edilirmihindistan gibi ucusurlar hindistan dedim aklima geldi, bugün haberde düsük not verdiler diye ögretmenleri agaca baglamislar
![]()
icardiyle transferi kapatma olasılığımız %98.72 üstatBir depay
Bir 10 no
Bir siyahi atletik golcu
Niye vazgeçilmesin yav. Memur değilsen.Ankaradan pahalıdır bursa güzel yer küçük İstanbul olmuş zaten. Turistiydi sanayisiydi tarihiydi normal.. bizim Ankara bana sorarsan köy.. ama vazgeçemiyorsun çok değişik bir aurası var![]()
Ben orda üni okudum.Ilk 2 sene nefret ettim Ankaradan sonraki iki yıl biranda çarpıldım aynen çok farklı bir çekiciliği var ankarañinAnkaradan pahalıdır bursa güzel yer küçük İstanbul olmuş zaten. Turistiydi sanayisiydi tarihiydi normal.. bizim Ankara bana sorarsan köy.. ama vazgeçemiyorsun çok değişik bir aurası var![]()
sen tanima dünya bunlara kalacak100 farklı.millet gördüm hindular kadar pis bir millet tanımadım.
Kötü değil yav o kadar, çok kötü![]()
dogru bu sistemi kötü emellere kullanan mutlaka cikabilir, örnegin sifre gibi.yok artık ya. Vallahi. Dünya genelinde bir sıkıntı var ama bizim ülkede kat kat.
Hani forumda yeri değil burası ama seçim kaynaklı olduğunu düşünsem de sakıncalı buluyorum.
Kuruma bağlı şeyler sosyal medyaya dönmemeli. Bunun yani kaçağı olur, başka uyruklu vatandaşı olur.
Ağır ifade biliyorum ama sahtekarlığa açık hale getirme söz konusu.
Ankaradan pahalıdır bursa güzel yer küçük İstanbul olmuş zaten. Turistiydi sanayisiydi tarihiydi normal.. bizim Ankara bana sorarsan köy.. ama vazgeçemiyorsun çok değişik bir aurası var![]()
icardiyle transferi kapatma olasılığımız %98.72 üstat
Orda kalsan sürekli seversin belli bir süre sonra ama Git gelciysen nefret etmen dogalNe aurasi ya
Son 1 senede 3 kez ankaraya gittim
Boyle ruhsuz boyle soguk bir sehir gormefim
Ankara ayaziylada tanistim
Igrenc ya
Kahramankazan sanayiye gittim bildigin ortadogu
Bi kerede cubuk diye biryere gittim koyun ortasina fabrika yapmis adsmlar
Bi aksamda cankayada yemek yedim
Birde hacettepeye gittim golbasina bi arge calismasi icin hayatimda gordugum en komik uni olabilir (muhtemelen tr sartlarinda iyidir) kendim viyanada uniye gittigim icin bana komik geldi
Orda kalsan sürekli seversin belli bir süre sonra ama Git gelciysen nefret etmen dogal
mertens konusunda güvencim tam.Ben orada yasayamam sevememde
pedro var bi aklıma gelenBen onun bile olmayacagini dusunuyorum
Yani hic rezillik yasamadan transfer sezonu gecirmedik bunye alisik degil buna
Kesin birseyler olacak bak gor