Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
icardinin yanina moura mutlaka alinmali, seferovic bir icardi iki ikiside ayni tip topcu gezen yardim eden forvet degil aboubakar gibi.

Erden timur aynı anda bir çok isimle görüşüyoruz diye beyanatı yokmuydu. Ben o şekilde hatırlıyorum. Tüm mesai yi icardiye harcamıyoruz dur. Pazartesi salı kesinlikle diğer transferler gelmeli.

böyle birsey niye geldi anlamadim, tr gibi ülkede bas edilirmi 😂 hindistan gibi ucusurlar hindistan dedim aklima geldi, bugün haberde düsük not verdiler diye ögretmenleri agaca baglamislar 😂😂😂
yok artık ya. Vallahi. Dünya genelinde bir sıkıntı var ama bizim ülkede kat kat.
Hani forumda yeri değil burası ama seçim kaynaklı olduğunu düşünsem de sakıncalı buluyorum.
Kuruma bağlı şeyler sosyal medyaya dönmemeli. Bunun yani kaçağı olur, başka uyruklu vatandaşı olur.
Ağır ifade biliyorum ama sahtekarlığa açık hale getirme söz konusu.

Ankaradan pahalıdır bursa güzel yer küçük İstanbul olmuş zaten. Turistiydi sanayisiydi tarihiydi normal.. bizim Ankara bana sorarsan köy.. ama vazgeçemiyorsun çok değişik bir aurası var:)
Ben orda üni okudum.Ilk 2 sene nefret ettim Ankaradan sonraki iki yıl biranda çarpıldım aynen çok farklı bir çekiciliği var ankarañin

yok artık ya. Vallahi. Dünya genelinde bir sıkıntı var ama bizim ülkede kat kat.
Hani forumda yeri değil burası ama seçim kaynaklı olduğunu düşünsem de sakıncalı buluyorum.
Kuruma bağlı şeyler sosyal medyaya dönmemeli. Bunun yani kaçağı olur, başka uyruklu vatandaşı olur.
Ağır ifade biliyorum ama sahtekarlığa açık hale getirme söz konusu.
dogru bu sistemi kötü emellere kullanan mutlaka cikabilir, örnegin sifre gibi.

Ankaradan pahalıdır bursa güzel yer küçük İstanbul olmuş zaten. Turistiydi sanayisiydi tarihiydi normal.. bizim Ankara bana sorarsan köy.. ama vazgeçemiyorsun çok değişik bir aurası var:)

Ne aurasi ya

Son 1 senede 3 kez ankaraya gittim

Boyle ruhsuz boyle soguk bir sehir gormefim
Ankara ayaziylada tanistim
Igrenc ya

Kahramankazan sanayiye gittim bildigin ortadogu
Bi kerede cubuk diye biryere gittim koyun ortasina fabrika yapmis adsmlar
Bi aksamda cankayada yemek yedim
Birde hacettepeye gittim golbasina bi arge calismasi icin hayatimda gordugum en komik uni olabilir (muhtemelen tr sartlarinda iyidir) kendim viyanada uniye gittigim icin bana komik geldi

Ne aurasi ya

Son 1 senede 3 kez ankaraya gittim

Boyle ruhsuz boyle soguk bir sehir gormefim
Ankara ayaziylada tanistim
Igrenc ya

Kahramankazan sanayiye gittim bildigin ortadogu
Bi kerede cubuk diye biryere gittim koyun ortasina fabrika yapmis adsmlar
Bi aksamda cankayada yemek yedim
Birde hacettepeye gittim golbasina bi arge calismasi icin hayatimda gordugum en komik uni olabilir (muhtemelen tr sartlarinda iyidir) kendim viyanada uniye gittigim icin bana komik geldi
Orda kalsan sürekli seversin belli bir süre sonra ama Git gelciysen nefret etmen dogal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt