Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Daha 5 dakika önce baktım 1.35 filandı bende şaşırdım bak şimdiSaat ne ara 2:25 olmuş yav ulan icardi..
Hangi otel? İndirim ayarlayabilirmisin? GSC özelAmin teşekkür ederim. Otelde çalışıyorum 2 saattir tek bir kişi bırak gelmeyi fiyat bile sormadı.Oteller ekonominin aynasıdır.Ulke cokfelaket bir yönde gidiyor
korner golü var mıymış ahbertA spor'da İcardi'nin 18-19 sezonu gollerini gösterdiler biraz. 4 tanesi penaltı. 3'ünü aynı yere vurdu biri panenka. Tırsmaya başladım
1 tane atmış Roma'ya ama bizim düldüller ne derece orta açabilir meçhulkorner golü var mıymış ahbert
Bursa renktaş
Hilton 1500 TL den ayarlarizHangi otel? İndirim ayarlayabilirmisin? GSC özel
e devlete gir degistir direk köktenadminlerden ricam adımı değiştirelim o zaman ya. Drogba hayranı biri olarak verseniz sevinirdik.![]()
Ya zaten transfer de son hamleyi yapamayan yönetim bu yönetimdi.Tırsmıyor değilim. Transferde o son hamleyi yapmamak gibi bir geleneğimiz var son dönemde. Umarım bu yönetim yanıltır.
A spor'da İcardi'nin 18-19 sezonu gollerini gösterdiler biraz. 4 tanesi penaltı. 3'ünü aynı yere vurdu biri panenka. Tırsmaya başladım

ay evet ya, o neydi öyle. dsgfde devlete gir degistir direk köktenmillet talisca bile yapti
Doğru başkan aynıydı ancak yönetim baya değişmiş olmalı.Ya zaten transfer de son hamleyi yapamayan yönetim bu yönetimdi.
KAP'a oyuncu bildirip oyuncuyu son dakika getirip yetiştiremeyen de bu yönetimdi
Hani olursa yanılacak bir durum yok ben şahsen şaşırmam![]()
Bursada otel.fiyatlari her zaman pahalıdır.IstNbul ve Ankarada dahil en pahalı fiyatlar burdaGeçen sene iş için çekirgede çok kaldım otellerde yer yoktu Vala.. rakamlar çok uçtu hakaten .. demekki çapkınlarda gelemiyor artık ne yapsın millet haklı kardeşim..
böyle birsey niye geldi anlamadim, tr gibi ülkede bas edilirmiay evet ya, o neydi öyle. dsgfd
Ay Drogbamın adını alırken on kez düşünürüm ben bunu taşıyabilir miyim diye.
Şaka bir yana da hiç işim olmaz, zaten sosyal mecralarda kullanıcı adlarımız var yahu.
Bu macera da seçim kaynaklı gibi ya, neyse.![]()
Bursada otel.fiyatlari her zaman pahalıdır.IstNbul ve Ankarada dahil en pahalı fiyatlar burda