Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1662248210539.webp

Tırsmıyor değilim. Transferde o son hamleyi yapmamak gibi bir geleneğimiz var son dönemde. Umarım bu yönetim yanıltır.
Ya zaten transfer de son hamleyi yapamayan yönetim bu yönetimdi.

KAP'a oyuncu bildirip oyuncuyu son dakika getirip yetiştiremeyen de bu yönetimdi :)

Hani olursa yanılacak bir durum yok ben şahsen şaşırmam :)

e devlete gir degistir direk kökten 😂 millet talisca bile yapti
ay evet ya, o neydi öyle. dsgfd
Ay Drogbamın adını alırken on kez düşünürüm ben bunu taşıyabilir miyim diye.
Şaka bir yana da hiç işim olmaz, zaten sosyal mecralarda kullanıcı adlarımız var yahu.
Bu macera da seçim kaynaklı gibi ya, neyse. :ROFLMAO:

Bari şu Rıdvan 'i filan kiralayalim gittiğinden beri nerdeyse doğru düzgün oynamamış en azından ileride bir yabancı kullanma hakkımız daha olur ve PVA'nin 2'ye 1 yakalanmalarına ve taç 'a orta açmasına şahit olup strese girmeyiz.

ay evet ya, o neydi öyle. dsgfd
Ay Drogbamın adını alırken on kez düşünürüm ben bunu taşıyabilir miyim diye.
Şaka bir yana da hiç işim olmaz, zaten sosyal mecralarda kullanıcı adlarımız var yahu.
Bu macera da seçim kaynaklı gibi ya, neyse. :ROFLMAO:
böyle birsey niye geldi anlamadim, tr gibi ülkede bas edilirmi 😂 hindistan gibi ucusurlar hindistan dedim aklima geldi, bugün haberde düsük not verdiler diye ögretmenleri agaca baglamislar 😂😂😂

Twitter alemini gezdim, tozdum. En az 3 oyuncu gelecek. Rahatca uyuyabilirsiniz

Bursada otel.fiyatlari her zaman pahalıdır.IstNbul ve Ankarada dahil en pahalı fiyatlar burda

Ankaradan pahalıdır bursa güzel yer küçük İstanbul olmuş zaten. Turistiydi sanayisiydi tarihiydi normal.. bizim Ankara bana sorarsan köy.. ama vazgeçemiyorsun çok değişik bir aurası var:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt