Yasin Paçavra
10 Numara!
- 3 Nisan 2014
- 14.456
- 2.257
- 1.198
Bu yigit arkadasin temiz bir dovulmeye ihtiyaci var gibi gorunuyor ekibimizin selameti acisindan
…
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu yigit arkadasin temiz bir dovulmeye ihtiyaci var gibi gorunuyor ekibimizin selameti acisindan
Sen niye sergene tutuldun rengimS ergen Zereni de ıslak sopayla dövmek lazjm.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ben bu ismi çok yerde gördüm en son erteme küfür etmek için girdiğim derin futbol konusunun altında da vardı kim bu yiğit ?
Sen niye sergene tutuldun rengim
Bu farklı benim dediğim 18 yaşından önce sözleşme yapılamıyor yabancı uyruklu oyuncularla hatta bundan chelsea falan ceza yemişti daha önce. Beknaz'da bizimle daha sözleşmesi yok 18 yaşını doldurdumu imzalayabileceğiz.![]()
Galatasaray'a Beknaz müjdesi! Yeni kuralla A Takım'a - Spor Haberleri
Futbol ve Spor Haberleri - Galatasaray'ın Kırgız oyuncusu Beknaz Almazbekov yeni yabancı kuralına göre A Takıma yükselebilecek. Kurala göre 21 yas altı 10 k...www.cnnturk.com
Mesele aslında bizimle daha sözleşmesi olmaması ve bunu imzalayabilmesi için de 18 yaşını doldurması gerektiği. Sözleşme yapamadan da oynayamaz diye biliyorum ben daha önce bu tip durumlardan chelsea falan ceza yemişti daha önce.TFF'deki iş bilmez aptallar aylarca daha iki cümle Türkçe dahi konuşamayan Ferdi denen malın peşinden koşacaklarına Beknaz'ın Kırgızistan yerine Türkiye'yi seçmesi için uğraşsaydı Milli Takım gelecek vaat eden gencecik bir çocuğu kazanmış olurdu. Biz de yerli statüsünde oynatabilirdik.
Ama yanlış hatırlamıyorsam 3 tane 21 yaş altı yabancı oynatabiliyorsun, eğer futbolcu belirli bir sayıda Ümit Milli Takım maçına çıkmış ise.
Bu farklı benim dediğim 18 yaşından önce sözleşme yapılamıyor yabancı uyruklu oyuncularla hatta bundan chelsea falan ceza yemişti daha önce. Beknaz'da bizimle daha sözleşmesi yok 18 yaşını doldurdumu imzalayabileceğiz.
Kafayı yiyeceğim.
Bir üyemizben bu ismi çok yerde gördüm en son erteme küfür etmek için girdiğim derin futbol konusunun altında da vardı kim bu yiğit ?
Amatör olarak oynatabiliyorsun ama profesyonel maçlara çıkamıyor diye biliyorum ben.Sözleşme yapmana engel bir durum yok. Ülkeye getiremiyorsun. RM Vinicius’u Odegaard’ı, Rodrigo’yu vs 15-16 yaşlarında aldı. Beknaz ülkede olduğu için oynamasına engel bir durum yok. O kuralda altyapıda bile oynayamıyor.
Odegaard Avrupali diye sorun yok. Beknaz NON-EU oyuncusu oluyor diye sorun oluyor.Sözleşme yapmana engel bir durum yok. Ülkeye getiremiyorsun. RM Vinicius’u Odegaard’ı, Rodrigo’yu vs 15-16 yaşlarında aldı. Beknaz ülkede olduğu için oynamasına engel bir durum yok. O kuralda altyapıda bile oynayamıyor.
Lan sus artık sus ya
Vatandaşlık değil mevzu.Ferdinin emre morun falan turk sayilip beknazin sayilmamasi da rezillik sokayim boyle kurallara
Messi de 13 yasinda gitmis ispanyol vatandasligi da var eu disi oyuncu sayilmiyor.
İsin bi de siyasi boyutu var o daha da komik selamin aleykum diyene vatandaslik verilen ulkede beknaza vermemisler mi