Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ferdinin emre morun falan turk sayilip beknazin sayilmamasi da rezillik sokayim boyle kurallara

Messi de 13 yasinda gitmis ispanyol vatandasligi da var eu disi oyuncu sayilmiyor.

İsin bi de siyasi boyutu var o daha da komik selamin aleykum diyene vatandaslik verilen ulkede beknaza vermemisler mi

Bu farklı benim dediğim 18 yaşından önce sözleşme yapılamıyor yabancı uyruklu oyuncularla hatta bundan chelsea falan ceza yemişti daha önce. Beknaz'da bizimle daha sözleşmesi yok 18 yaşını doldurdumu imzalayabileceğiz.

TFF'deki iş bilmez aptallar aylarca daha iki cümle Türkçe dahi konuşamayan Ferdi denen malın peşinden koşacaklarına Beknaz'ın Kırgızistan yerine Türkiye'yi seçmesi için uğraşsaydı Milli Takım gelecek vaat eden gencecik bir çocuğu kazanmış olurdu. Biz de yerli statüsünde oynatabilirdik.

Ama yanlış hatırlamıyorsam 3 tane 21 yaş altı yabancı oynatabiliyorsun, eğer futbolcu belirli bir sayıda Ümit Milli Takım maçına çıkmış ise.
Mesele aslında bizimle daha sözleşmesi olmaması ve bunu imzalayabilmesi için de 18 yaşını doldurması gerektiği. Sözleşme yapamadan da oynayamaz diye biliyorum ben daha önce bu tip durumlardan chelsea falan ceza yemişti daha önce.

Bu farklı benim dediğim 18 yaşından önce sözleşme yapılamıyor yabancı uyruklu oyuncularla hatta bundan chelsea falan ceza yemişti daha önce. Beknaz'da bizimle daha sözleşmesi yok 18 yaşını doldurdumu imzalayabileceğiz.

Sözleşme yapmana engel bir durum yok. Ülkeye getiremiyorsun. RM Vinicius’u Odegaard’ı, Rodrigo’yu vs 15-16 yaşlarında aldı. Beknaz ülkede olduğu için oynamasına engel bir durum yok. O kuralda altyapıda bile oynayamıyor.

Sözleşme yapmana engel bir durum yok. Ülkeye getiremiyorsun. RM Vinicius’u Odegaard’ı, Rodrigo’yu vs 15-16 yaşlarında aldı. Beknaz ülkede olduğu için oynamasına engel bir durum yok. O kuralda altyapıda bile oynayamıyor.
Amatör olarak oynatabiliyorsun ama profesyonel maçlara çıkamıyor diye biliyorum ben.

Odegaard Avrupali diye sorun yok. Beknaz NON-EU oyuncusu oluyor diye sorun oluyor.

Rodrygo ve Vinicius 18 yasinda transfer olmus.

1662315169374.webp

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ferdinin emre morun falan turk sayilip beknazin sayilmamasi da rezillik sokayim boyle kurallara

Messi de 13 yasinda gitmis ispanyol vatandasligi da var eu disi oyuncu sayilmiyor.

İsin bi de siyasi boyutu var o daha da komik selamin aleykum diyene vatandaslik verilen ulkede beknaza vermemisler mi
Vatandaşlık değil mevzu.

Başka MT seçmemesi lazım.

u21e kadar 3 maçı geçmezse değiştirebilir MT tercihini.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt