Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Ali Gece denen sahisin, surekli blowtasi ovmesi artik dikkat cekmeye basladi.

Bu kadar merakliysaniz tinerci kulubune, gidin forumlarinda orda yorum yapin.

Burasi Galatasarayi menfaatsiz sevenlerin forumu, artik gercekten gina geldi.

Modlardan rica ediyorum, surekli, bak rakipleri iyi yeaaa, adamlar muthis kadro kurdu olum, gibi yorumlar artik 2-3-4 hafta banlanmalidir.

bu forumdaki en terimci kişiyim,arada atarım böyle mesajlar.buna kimse mani de olamaz.
ayrıca,hangi düzen?onu anlamadım.tudor dönemi gelmese 2 şampiyonluk vs yoktu.şimdi de bi düzen yok.okanın zaten hiç bi katkısı yok şu an ama umarım olur,inşallah sampiyon yapar.

sana kızdıgım nokta yasin p. denen herifin hakaretlerine hak vermen.ben bunda bana karsı pek sevgi göremedim.iyi forumlar
O mesajı okursan oradaki noktada Yasinin mesajlarını onayladığım yazmıyor, şakavari bir şekilde bazen uğraşıyorsun dedim. Amaan baya uzattın, dediğim gibi en güzeli bir süre görmezden gelmek. Umarım Okan şampiyon olur, olamasada Galatasaray'ın başına şuanda gelebilecek en kötü TDyi sadece netflixte izleriz. Çerini çöpünü temizleyemedik iki transfer döneminde..

4 tane adam alınacaksa hepsini de hücuma alın başlatmayın stoperinize sol bekinize. Mertens olmasa hücumcu yok nasıl şampiyon olacağız
gol probleminden dolayı yunus arada kaynıyor fakat kendisi gayet iyi oynuyor.

icardi geldi sayarsak kaliteli sol kanat transferi gerçekleşirse mertens - yunus - icardi kağıt üstünde en iyi as hücum hattı oluyor.

Bu kadar sessiz olunması çok garip. Acaba menajerlere de haber yapmayın diye uyarı mı geçiyor Erden bey. Paulinho ve Sallai dışında kanat icin bırak yakın olmayı adı geçen bile yok.

Bilmediğim hiçbir şeyin söylenmediği Spor Gecesi’ni yine bu saate kadar hipnotize olmuş gibi izledim. Neyse 4 gün sonra bu işkenceden kurtulacağız.

gol probleminden dolayı yunus arada kaynıyor fakat kendisi gayet iyi oynuyor.

icardi geldi sayarsak kaliteli sol kanat transferi gerçekleşirse mertens - yunus - icardi kağıt üstünde en iyi as hücum hattı oluyor.
İcardi bize çare olacak bir adam değil onu geçelim. Yunus’u ben de beğeniyorum ama en iyi hücum hattını kurmak yetmiyor bir iki tanesi sakatlansa yine kabız oluyoruz. Alternatif oluşturmak şart.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt