Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.656
- 109.483
- 4.878
pvanın aldıgı para dusuk olsa anlarım da o maaşla 2 sene solbek transferini unutun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ayın 8ine kadar transfer olacak
kesin bilgidir
Bu nasıl yorum?muslera'nın kötü oynamaya başlayıp formasını okan'a kaybetmesi lazım
Kesinlikle! Adminler göreve, kuş temizliği şart gibi.Kuşları öven yorumlar 2. emre kadar yasaklanmalı eskiden böyle değildi bu taraftar.
kontenjan açılsın diye üstatBu nasıl yorum?

O mesajı okursan oradaki noktada Yasinin mesajlarını onayladığım yazmıyor, şakavari bir şekilde bazen uğraşıyorsun dedim. Amaan baya uzattın, dediğim gibi en güzeli bir süre görmezden gelmek. Umarım Okan şampiyon olur, olamasada Galatasaray'ın başına şuanda gelebilecek en kötü TDyi sadece netflixte izleriz. Çerini çöpünü temizleyemedik iki transfer döneminde..bu forumdaki en terimci kişiyim,arada atarım böyle mesajlar.buna kimse mani de olamaz.
ayrıca,hangi düzen?onu anlamadım.tudor dönemi gelmese 2 şampiyonluk vs yoktu.şimdi de bi düzen yok.okanın zaten hiç bi katkısı yok şu an ama umarım olur,inşallah sampiyon yapar.
sana kızdıgım nokta yasin p. denen herifin hakaretlerine hak vermen.ben bunda bana karsı pek sevgi göremedim.iyi forumlar
gol probleminden dolayı yunus arada kaynıyor fakat kendisi gayet iyi oynuyor.4 tane adam alınacaksa hepsini de hücuma alın başlatmayın stoperinize sol bekinize. Mertens olmasa hücumcu yok nasıl şampiyon olacağız
Ben şimdi forumda yerli kontenjanı açacam senden başlayarakkontenjan açılsın diye üstat![]()
Bu nasıl yorum?
İcardi bize çare olacak bir adam değil onu geçelim. Yunus’u ben de beğeniyorum ama en iyi hücum hattını kurmak yetmiyor bir iki tanesi sakatlansa yine kabız oluyoruz. Alternatif oluşturmak şart.gol probleminden dolayı yunus arada kaynıyor fakat kendisi gayet iyi oynuyor.
icardi geldi sayarsak kaliteli sol kanat transferi gerçekleşirse mertens - yunus - icardi kağıt üstünde en iyi as hücum hattı oluyor.
son dkIcardi Galatasaray´da
Icardi Galatasaray´da