- 25 Ocak 2010
- 53.463
- 39.130
- 3.923
Gökhan’a telefon geldi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kafa toplarından ele çarpan toplar genelde yakın mesafe oluyor zaten. Bana göre de penaltı.Lehimize çalınmasını değil, kimseye çalınmaması lazım. Sabaha kadar kimse ikna edemez beni 30 cm'den kola nişanlanan topun penaltı olduğuna.
Artik bir yerde patlamamız lazim. Yunus ve mertense guveniyorum.gaziantepin savunması çok kötü. 30 olmadan 1 tane tıklatmazsak keyfim kaçar
bu forumdaki en terimci kişiyim,arada atarım böyle mesajlar.buna kimse mani de olamaz.Seni sevdiğimden demiştim de, engellemek daha mantıklı sanırım bu mesajdan sonra. Zaten kenarda TD göremediğimiz için gönderdik Terimi. Zira yarisinda tribünde yarısında da kovada oturuyordu sadece. Ki Terime tepki, hep başımızda biri varken işi bozması için senin gibi taraftarların baskısı sonucu olan düzeni bozup daha berbat bir şekilde bırakması sonucu oldu. Abi tavsiyesi, bence sırası değil her gece terim dönsün mesajlarinin.
Ya size de, Kaan Ayhan'ınıza da! Yeter be kardeşim 3 aydır aynı şeyi söylüyorsunuz.HY: “Kaan Ayhan ile hala masadalar. Çağlar imkansiza yakın duruyor. ”
Zaten normal olanda çarpacaksa yakın mesafeden çarpması değil mi. Elini kolunu havalara kaldırsa eyv, yüz mesafesinde bile değil Eren'in eli. Esas duruşta zıplarlar artık topçular bu penaltıyı görünce bundan sonra, aman penaltı olmasın diye.Kafa toplarından ele çarpan toplar genelde yakın mesafe oluyor zaten. Bana göre de penaltı.
CPH1951 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
son dakika ekler misin başlığaayın 8ine kadar transfer olacak
kesin bilgidir
La yürü minimum 4mus.HY: “Artık salı çarşamba, perşembe kaldı, toplamda 4 oyuncu gelecek minimum. Sol bek, kanat, stoper, forvet. Tüm verilen bilgiler bu yönde. Biri geldi İcardi. Sol bek, kanat ve stoperi merak ediyoruz.”
Hala sol bek deniyor kardeşim biz kazımı boşuna mı aldıkHY: “Artık salı çarşamba, perşembe kaldı, toplamda 4 oyuncu gelecek minimum. Sol bek, kanat, stoper, forvet. Tüm verilen bilgiler bu yönde. Biri geldi İcardi. Sol bek, kanat ve stoperi merak ediyoruz.”
ayın 8ine kadar transfer olacak
kesin bilgidir