Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Futbolun ülkemizde sistemsiz olsa da pat güm saldırdığı için övülmesi sebebinden mütevelli zaten neden diğer liglere oranla geride olduğumuzu anlıyorum. Baskılı oyun ile misal belli bölümlerde taraftarın itici gücüyle oynamak benim için en azından aynı şey değil. Bu şu an bizde de yok zaten. Bunun övülmesi bana garip geliyor o kadar.

Seni sevdiğimden demiştim de, engellemek daha mantıklı sanırım bu mesajdan sonra. Zaten kenarda TD göremediğimiz için gönderdik Terimi. Zira yarisinda tribünde yarısında da kovada oturuyordu sadece. Ki Terime tepki, hep başımızda biri varken işi bozması için senin gibi taraftarların baskısı sonucu olan düzeni bozup daha berbat bir şekilde bırakması sonucu oldu. Abi tavsiyesi, bence sırası değil her gece terim dönsün mesajlarinin.
bu forumdaki en terimci kişiyim,arada atarım böyle mesajlar.buna kimse mani de olamaz.
ayrıca,hangi düzen?onu anlamadım.tudor dönemi gelmese 2 şampiyonluk vs yoktu.şimdi de bi düzen yok.okanın zaten hiç bi katkısı yok şu an ama umarım olur,inşallah sampiyon yapar.

sana kızdıgım nokta yasin p. denen herifin hakaretlerine hak vermen.ben bunda bana karsı pek sevgi göremedim.iyi forumlar

bir de genelde twitterda dönen transferle psikolojik üstünlük kurma zırvasını hiç anlamıyorum.

sahada oynadığın oyunla psikolojik üstünlük kurarsın.

neymiş icardi gelince psikolojik üstünlük kurarmışız, fb pedro transferinde fazla parayı domalıp bize çalım atınca onlar psikolojik üstünlük kurmuş vsvs.

biz emre çolak - engin baytarla psikolojik üstünlüğün tillahını kurduk. bu lige mesut özil geldi, guti geldi, falcao geldi. hepsi nal toplayıp gitti.

Tahminime göre bir nöbet daha açılır diye düşünüyordum lakin öyle bir sessizlik var ki bu nöbet bile yeterli mesaj sayısına ulaşmaz. Kaldı 3 gün neyi bekliyorlar acaba uçak masrafından kurtulmak için hepsini tek uçağa mı bindirecekler napacaklar abi süre bitiyor en ürkütücü taraf yabancı basında da icardi harici tek dişe dokunur haber yok

Kafa toplarından ele çarpan toplar genelde yakın mesafe oluyor zaten. Bana göre de penaltı.

CPH1951 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Zaten normal olanda çarpacaksa yakın mesafeden çarpması değil mi. Elini kolunu havalara kaldırsa eyv, yüz mesafesinde bile değil Eren'in eli. Esas duruşta zıplarlar artık topçular bu penaltıyı görünce bundan sonra, aman penaltı olmasın diye.

HY: “Artık salı çarşamba, perşembe kaldı, toplamda 4 oyuncu gelecek minimum. Sol bek, kanat, stoper, forvet. Tüm verilen bilgiler bu yönde. Biri geldi İcardi. Sol bek, kanat ve stoperi merak ediyoruz.”

HY: “Artık salı çarşamba, perşembe kaldı, toplamda 4 oyuncu gelecek minimum. Sol bek, kanat, stoper, forvet. Tüm verilen bilgiler bu yönde. Biri geldi İcardi. Sol bek, kanat ve stoperi merak ediyoruz.”
Hala sol bek deniyor kardeşim biz kazımı boşuna mı aldık

Hanche Olsen,
Evander,
Icardi,
Martial,

alınır, transfer kapanır gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt