Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 88.771
- 48.155
- 4.933
Nasil diyorlaricardi inter miami diyorlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nasil diyorlaricardi inter miami diyorlar
Forumda moda oldu başka takımları övmek, burasının Galatasaray forumu olduğu unutuluyor genel bir futbol forumu değil. Övdükleri şey gerçek olsa eyvallah diyeceğiz de bizim futbol aklımız ile dalga geçiyorlar resmen.Bu akşamki maçta Beşiktaş'ı izleyip öven gizli Tjk hayranıdır, futboldan da zerre anlamıyordur. Aynı şekilde biz maç kazansak zorlama penaltıyla kazanıp bok gibi oynadığımıza vurgu yapacak kişilerin tjk şakşak yapması da normal gerçi.
Bu zihniyet yüzünden diğerlerini kayırırken seni eziyorlar, çünkü sesin çıkmıyor.
Siz kendi kendinize çakma objektifçilik oynamaya devam edin. Weghorst denilen şeref yoksununun saha içinde 90 dk herkese el kol yapmasını bizden biri yapsa sabaha kadar konuşurlardı ama Weghorst yeaa şak şak şak.
Gidip tjkli fenerli falan olsanız da herkes kurtulsa. Beğendiğiniz renklerle mutlu mesut yaşarsınız.
kesinlikle katılıyorum.x isim goller atıyo,düzinelerce övgü.daha dun dedim sow rövesata atıyodu,olcay sahan bile jeneriklik goller atıyodu diye.tuhaflasmaya basladı bu iş.Forumda moda oldu başka takımları övmek, burasının Galatasaray forumu olduğu unutuluyor genel bir futbol forumu değil. Övdükleri şey gerçek olsa eyvallah diyeceğiz de bizim futbol aklımız ile dalga geçiyorlar resmen.
Adamlar istekli oynuyor dersin eyvallah
Adamlar hakemi çok baskı altına güzel alıyor dersin ona da eyvallah
ama gidip harika futbol oynuyorlar biz şunu alsaydık ya şu oyuncuyu biz neden almadık felan tam bir komedi , biz alsak onlar başka oyuncu alsa bunu neden almadık diye ağalarlar. Bunun önüne geçemiyor muyuz ? Katı kurallar gelmeli diye düşünüyorum.
Mertens yarın arka direğe bi assın da keyfimiz yerine gelsinkesinlikle katılıyorum.x isim goller atıyo,düzinelerce övgü.daha dun dedim sow rövesata atıyodu,olcay sahan bile jeneriklik goller atıyodu diye.tuhaflasmaya basladı bu iş.
Set oynayan takımda nasıl oynayacak "Siyahi ortalama iq'lu hızlı kanat". Geçen seneki geçiş oynayan takım olsa anlarım. Kimse bize karşı açık oynamıyor ki. Oynasa Kerem ve Yunus da geniş alanda çok etkili zaten.Siyahi ortalama iq'lu hızlı kanat alak süper ligin bugu bizim bahtsız scout gidip bunun da yavaşını bulmayacaksa tabi
valla keyfim yerine nasıl gelir,birazdan anlatacagım.yatacagımı acayım da,bekleMertens yarın arka direğe bi assın da keyfimiz yerine gelsin
Yarin futbol show var iyi izle.rakipler birşey oynamıyor biz de birşey oynamıyoruz
dolayısıyla birşey oynamaya başlayan ekip şampiyon olur
gaziantepin savunması çok kötü. 30 olmadan 1 tane tıklatmazsak keyfim kaçarYarin futbol show var iyi izle.
Set oynayan takımda nasıl oynayacak "Siyahi ortalama iq'lu hızlı kanat". Geçen seneki geçiş oynayan takım olsa anlarım. Kimse bize karşı açık oynamıyor ki. Oynasa Kerem ve Yunus da geniş alanda çok etkili zaten.
Sergen bazen attığın mesajlarla Yasin pacavranin ne kadar haklı olduğunu ispatlama çabasında gibisin. Yeter yahu..keşke fatih hoca olsaydı ya off![]()
Aslında bakarsan fb ve tjk aynı stili benimsemişler, önde baskıyla ilk yarı skoru alayımrakipler birşey oynamıyor biz de birşey oynamıyoruz
dolayısıyla birşey oynamaya başlayan ekip şampiyon olur