Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rakiplerimiz aman aman bir top oynamıyor, biz hucumda yaşadığımız sorunları çözebilirsek alırız bu sene ligi.

Bu akşamki maçta Beşiktaş'ı izleyip öven gizli Tjk hayranıdır, futboldan da zerre anlamıyordur. Aynı şekilde biz maç kazansak zorlama penaltıyla kazanıp bok gibi oynadığımıza vurgu yapacak kişilerin tjk şakşak yapması da normal gerçi.

Bu zihniyet yüzünden diğerlerini kayırırken seni eziyorlar, çünkü sesin çıkmıyor.

Siz kendi kendinize çakma objektifçilik oynamaya devam edin. Weghorst denilen şeref yoksununun saha içinde 90 dk herkese el kol yapmasını bizden biri yapsa sabaha kadar konuşurlardı ama Weghorst yeaa şak şak şak.

Gidip tjkli fenerli falan olsanız da herkes kurtulsa. Beğendiğiniz renklerle mutlu mesut yaşarsınız.
Forumda moda oldu başka takımları övmek, burasının Galatasaray forumu olduğu unutuluyor genel bir futbol forumu değil. Övdükleri şey gerçek olsa eyvallah diyeceğiz de bizim futbol aklımız ile dalga geçiyorlar resmen.

Adamlar istekli oynuyor dersin eyvallah
Adamlar hakemi çok baskı altına güzel alıyor dersin ona da eyvallah

ama gidip harika futbol oynuyorlar biz şunu alsaydık ya şu oyuncuyu biz neden almadık felan tam bir komedi , biz alsak onlar başka oyuncu alsa bunu neden almadık diye ağalarlar. Bunun önüne geçemiyor muyuz ? Katı kurallar gelmeli diye düşünüyorum.

Forumda moda oldu başka takımları övmek, burasının Galatasaray forumu olduğu unutuluyor genel bir futbol forumu değil. Övdükleri şey gerçek olsa eyvallah diyeceğiz de bizim futbol aklımız ile dalga geçiyorlar resmen.

Adamlar istekli oynuyor dersin eyvallah
Adamlar hakemi çok baskı altına güzel alıyor dersin ona da eyvallah

ama gidip harika futbol oynuyorlar biz şunu alsaydık ya şu oyuncuyu biz neden almadık felan tam bir komedi , biz alsak onlar başka oyuncu alsa bunu neden almadık diye ağalarlar. Bunun önüne geçemiyor muyuz ? Katı kurallar gelmeli diye düşünüyorum.
kesinlikle katılıyorum.x isim goller atıyo,düzinelerce övgü.daha dun dedim sow rövesata atıyodu,olcay sahan bile jeneriklik goller atıyodu diye.tuhaflasmaya basladı bu iş.

Siyahi ortalama iq'lu hızlı kanat alak süper ligin bugu bizim bahtsız scout gidip bunun da yavaşını bulmayacaksa tabi
Set oynayan takımda nasıl oynayacak "Siyahi ortalama iq'lu hızlı kanat". Geçen seneki geçiş oynayan takım olsa anlarım. Kimse bize karşı açık oynamıyor ki. Oynasa Kerem ve Yunus da geniş alanda çok etkili zaten.

jknin dogru duzgun yedekleri yok pek. max 2-3 onlar da olaganustu falan degiller

Set oynayan takımda nasıl oynayacak "Siyahi ortalama iq'lu hızlı kanat". Geçen seneki geçiş oynayan takım olsa anlarım. Kimse bize karşı açık oynamıyor ki. Oynasa Kerem ve Yunus da geniş alanda çok etkili zaten.

öncelikle maç durağan bir oyun değil

set oyunu dışında da anlar oluyor her maçta ve bazen o oyuncuya ihtiyaç oluyor

city yıllarca setin babasını oynadı sterling ile

bizim takımın koşu tehdidi sıfır

Ya santrafor ya da kanatta bu sorunu çözmemiz lazım

rakipler birşey oynamıyor biz de birşey oynamıyoruz

dolayısıyla birşey oynamaya başlayan ekip şampiyon olur
Aslında bakarsan fb ve tjk aynı stili benimsemişler, önde baskıyla ilk yarı skoru alayım

İkisinin de şu anda oyun güçleri yok

Ben bize bakınca biraz daha şampiyon takım oyunu görebiliyorum ama tabi yeterli değil henüz

Futbolcu form durumları, yetersizlikleri, birbirlerini tanımamaları falan hep buna etken

Okan hoca anladığım kadarıyla 10 no için hala bastırıyor, çünkü oynatmaya çalıştığı oyun için orada bi kilit açıcı birine ihtiyaç var

Genelde yay civarında çoğalıp incelerle, verkaçlarla pozisyon zorluyoruz

Şu ana kadar ne akbaba ne sergio bjnu yapabildi

Mertens de bunu yapmaktan ziyade servis alan adam olmalı, yani bitirişte izlemeyiz kendisini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt