Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
Yunus....Mertens.....Kerem
.................Kaan
Yanlis anasilmasin ortasaha degil forvrt kaan
.................Kaan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çok çalıştın bu sene be üstadım, artık tatil vaktiKaan Ayhan G. Saray'da.
Seferden iyi oynayabilirYunus....Mertens.....Kerem
.................Kaan
Etimiz ne budumuz ne diyoruz gidiyoruz Kaan'a 4m bonservis bayılıyoruz. Kaan'ı ben beğenirim ama gereksiz masraf. Yıllığı da bana göre çok. Rotasyon adama 1.6 maaş nedir yav.
Dünyada çokça örneği var. Hatta en meşhuru koşan kişiye çelme takan bir oyuncu kırmızı görmüştü. Cezasida ağır oldu. Kişiye özel,olaya özel durum değişmez. Şiddet uygulandiysa karşılığı kırmızı karttır. Marcaoda keremle sakalasmistir deseydik madem, 8 maç verdiler bir omza yumrugaJosef bence ceza almamalı
Sahaya atlayan herifin elinde bicak olsa ne olacakti mesela, ceza almamak icin elini kolunu baglayip bekleyecek miydi tüm takim
Güvenlik görevlisi gelene kadar tüm kadroyu tokatlardi kimse müdahale etmese
Olayları cift taraflı değerlendirmek lazım. Ayni sekilde biz agücü deplasmanina gitsek herifin biri atlasa Mertens’e ucan tekme atsa arkadan Nelsson gelse hırpalayarak ayırsa ve Nelsson kırmızı yiyip üstüne 5 mac ceza alsa aynı tepkiyi vermeyecekti kimse
Empati kurmayi unutmayalim
Tam da bu yüzden bizim taraftar çok zor bizde hataya pay yok adam yüz tane iyi bir tane hatalı şey yapınca asıp kesiyoruzKaan Ayhan bence iyi transfer, Abdülkerime çok fazla güveniyorsunuz, 1 maç geri pasla gol yedirse idam edilir burada.
SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Haberlere göre kesin 1 tane forvet alacaktık.Bu İcardi olmasa da Shamar Nicholson veya Michy Batshuayi olacaktı.Bu 3 isimden ben de İcardi'nin gelmesini isteyenlerdenim ama takıma kanat transferi de yapılmalı zaten haberlere göre oraya da oyuncu alınacakmış..Yav futboldan az buçuk anlayan önceliğin kanat olması gerektiğini söyler zaten.
Keşke Icardiyle transferi kapasak da görsek sonunda ne olacağını, hayatlarında Icardi izlememişler Icardi de Icardi.
son günlerde gomisi satmıştık yerine hickimseyi almayıp 100 milyonun üstünde masraf yapmıştık en sonSimdi Nelssonu satip yerine Depay+Icardi+Kaan+BalonToure+Elis ile transferi kapatalim haydi arkadaslar

Başka takıma 15 milyon Euro olur. Bu şerefsizlere yağmurlu havada su yok.Monchi gel lan 18e veririz nelsonu