Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yunus....Mertens.....Kerem
.................Kaan

Yanlis anasilmasin ortasaha degil forvrt kaan

Etimiz ne budumuz ne diyoruz gidiyoruz Kaan'a 4m bonservis bayılıyoruz. Kaan'ı ben beğenirim ama gereksiz masraf. Yıllığı da bana göre çok. Rotasyon adama 1.6 maaş nedir yav.

Seneye yabancı kuralı değişecekmis. İyi de bu sene değişmeyecek. Yerli takviyesine ihtiyaç var. Bir çok bölgede oynuyor . Kötü futbolcu değil İyi bir yabancı kanat istiyorsunuz. O yüzden yerli lazım. 2,5 milyona aldilar. Kar yapmadan satmiyorlar iste. Çağdaş transferi zor çok zor. .
Ben memnunum transferden Bir şeyden de memnun olun arkadaş ya....

Icardi bjklilerin mabadi iyi yakmis belli

Etimiz ne budumuz ne diyoruz gidiyoruz Kaan'a 4m bonservis bayılıyoruz. Kaan'ı ben beğenirim ama gereksiz masraf. Yıllığı da bana göre çok. Rotasyon adama 1.6 maaş nedir yav.

Bu sene açlık sınırı 1,5'tan, yoksulluk sınırı da 2,75'ten başlıyor üstat. Enflasyon nedeniyle biz de maaşlara zam yaptık sanırım. Normal o yüzden.

Josef bence ceza almamalı

Sahaya atlayan herifin elinde bicak olsa ne olacakti mesela, ceza almamak icin elini kolunu baglayip bekleyecek miydi tüm takim

Güvenlik görevlisi gelene kadar tüm kadroyu tokatlardi kimse müdahale etmese

Olayları cift taraflı değerlendirmek lazım. Ayni sekilde biz agücü deplasmanina gitsek herifin biri atlasa Mertens’e ucan tekme atsa arkadan Nelsson gelse hırpalayarak ayırsa ve Nelsson kırmızı yiyip üstüne 5 mac ceza alsa aynı tepkiyi vermeyecekti kimse

Empati kurmayi unutmayalim
Dünyada çokça örneği var. Hatta en meşhuru koşan kişiye çelme takan bir oyuncu kırmızı görmüştü. Cezasida ağır oldu. Kişiye özel,olaya özel durum değişmez. Şiddet uygulandiysa karşılığı kırmızı karttır. Marcaoda keremle sakalasmistir deseydik madem, 8 maç verdiler bir omza yumruga

Simdi Nelssonu satip yerine Depay+Icardi+Kaan+BalonToure+Elis ile transferi kapatalim haydi arkadaslar

Kaan geliyorsa caglar olmuyor demektir

Yalniz kanat gelmetse butun sezonu cope atacaklarini biliyorlardir herhalde

Yav futboldan az buçuk anlayan önceliğin kanat olması gerektiğini söyler zaten.

Keşke Icardiyle transferi kapasak da görsek sonunda ne olacağını, hayatlarında Icardi izlememişler Icardi de Icardi.
Haberlere göre kesin 1 tane forvet alacaktık.Bu İcardi olmasa da Shamar Nicholson veya Michy Batshuayi olacaktı.Bu 3 isimden ben de İcardi'nin gelmesini isteyenlerdenim ama takıma kanat transferi de yapılmalı zaten haberlere göre oraya da oyuncu alınacakmış..

Abdulkerim 3.4 ediyo,kaan ayhanin da ederi 3.5-4 milyon olur malesef.normal fiyat

4 milyon neyse de 1.6 nedir abi kafayı mı yedi bunlar? Nelsson 1 milyon alacak yedeği 1.6. Seneye yabancı sınırı kalkarsa ne olacak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt