Ulaş Yiğit
Parçalı Üye
- 3 Ağustos 2019
- 3.498
- 3.602
- 648
Kaan'dan ucuza gelecek kanattan hayır gelmezucuza
K A N A D
var mı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaan'dan ucuza gelecek kanattan hayır gelmezucuza
K A N A D
var mı
Tavuklu ya da köfteli salata yiyeyim diyorum. Midem dinlensin azaksam ne yiyecen
Kendim için yazmadım üstat. Forumun genel ruh hali iyi değil. Aşırı reaksiyon veriliyor gereksiz bir gerginlik var. Bunu farkettiğimden beri kendimi de törpülemeye çalışıyorum. Toksikliğe bir odun da ben atmayayım diye
Bence dribblingi olan bir adam daha iyi olurdu. Dribbling, kreatiflik temel eksiklikler. Pozisyon kalitemiz düşük.Haberlere göre kesin 1 tane forvet alacaktık.Bu İcardi olmasa da Shamar Nicholson veya Michy Batshuayi olacaktı.Bu 3 isimden ben de İcardi'nin gelmesini isteyenlerdenim ama takıma kanat transferi de yapılmalı zaten haberlere göre oraya da oyuncu alınacakmış..
Senden bir ricam olacak. En iyi 5 yerli stoperi sayabilir misin?Hani diyorsunuz ya ''stoper çok önemli değil kimi koysan idare eder'' ligde diye. O zaman niye 4 milyon euro veriyoruz stopere kardeşim. Koy yetenekli gençlerden birini oynasın. Ozan gibi bir çıkış yakalar para da kazanırız belki.
Kaan'a verdiğin parayla kanat al, 10 numara al. Hücumcu al da nereye alıyorsan al. Stoper çok önemli değil deyip 4 milyon gömüyoruz ama kanadımız yok. Nerden baksan saçma hareket. Bu nasıl iş bilmezlik.
Izindeyim@Hakan Motz yer mi değiştirdiniz
Biz mi veriyoruz abi bize niye kızıyorsunHani diyorsunuz ya ''stoper çok önemli değil kimi koysan idare eder'' ligde diye. O zaman niye 4 milyon euro veriyoruz stopere kardeşim. Koy yetenekli gençlerden birini oynasın. Ozan gibi bir çıkış yakalar para da kazanırız belki.
Kaan'a verdiğin parayla kanat al, 10 numara al. Hücumcu al da nereye alıyorsan al. Stoper çok önemli değil deyip 4 milyon gömüyoruz ama kanadımız yok. Nerden baksan saçma hareket. Bu nasıl iş bilmezlik.
Milli takim nerde ?3 a milli futbolcumuz... diğeri de eski a milli. futbolcularımıza sahip çıkalım
Benden iyimi bileceksiniz?İşin komik tarafı orada da kapalı transfer dönemi![]()
Çok kızgın
Yani diyorsun ki üstat Nelsson-Marcao'dan sonra Kaan-A.kerim'in hiçbir farkı yok aynı kalitede adamlar öyle mi? Seviye olarak herhangi bir düşüş yaşamayız. Hadi ligde idare ettin diyelim seneye Avrupa'ya gidersek bu tandem bizi taşır mı? İzleyip görelim o halde
Yok reis yav yönetime kızıyorum ne yapmaya çalışıyor bunlarBiz mi veriyoruz abi bize niye kızıyorsun