Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yerli sıkıntımız olmaz zira en kötü ihtimalde Muslera'yı atıp Okan'ı kaleye koyarız.

En olmadı PvA yerine Kazım başlar ligde yani çok bir şey değişmez.

Neyse planlama olmadığını başından beri söylüyorum. Karşımıza çıkan adamları duruma göre tercih edip alıyoruz.

Bu şekilde izlenen yolun sonu karanlıktır. FFP kaçınılmaz olacak gibi... Denetimimiz de bitmedi bakalım ne olacak?

Burak Elmas kekosunun 36 taksitle aldığı adamların da parası bilançoya eklediğinde bizi neler bekliyor hep birlikte göreceğiz.

Kaan'a 4 milyon € bonservis vermek hee. Vay be bizim paramız varmış.

Ben o 2 genç stoper olsam bırakır giderim takımı. Terim gitti adaletsizlik hala duruyor.

Kendim için yazmadım üstat. Forumun genel ruh hali iyi değil. Aşırı reaksiyon veriliyor gereksiz bir gerginlik var. Bunu farkettiğimden beri kendimi de törpülemeye çalışıyorum. Toksikliğe bir odun da ben atmayayım diye

Haberlere göre kesin 1 tane forvet alacaktık.Bu İcardi olmasa da Shamar Nicholson veya Michy Batshuayi olacaktı.Bu 3 isimden ben de İcardi'nin gelmesini isteyenlerdenim ama takıma kanat transferi de yapılmalı zaten haberlere göre oraya da oyuncu alınacakmış..
Bence dribblingi olan bir adam daha iyi olurdu. Dribbling, kreatiflik temel eksiklikler. Pozisyon kalitemiz düşük.

Hani diyorsunuz ya ''stoper çok önemli değil kimi koysan idare eder'' ligde diye. O zaman niye 4 milyon euro veriyoruz stopere kardeşim. Koy yetenekli gençlerden birini oynasın. Ozan gibi bir çıkış yakalar para da kazanırız belki.

Kaan'a verdiğin parayla kanat al, 10 numara al. Hücumcu al da nereye alıyorsan al. Stoper çok önemli değil deyip 4 milyon gömüyoruz ama kanadımız yok. Nerden baksan saçma hareket. Bu nasıl iş bilmezlik.

Ele avuca sığmaz bir kanat, ayakkabısını bağlayışı bile farklı dedirtecek bir orta saha

Hani diyorsunuz ya ''stoper çok önemli değil kimi koysan idare eder'' ligde diye. O zaman niye 4 milyon euro veriyoruz stopere kardeşim. Koy yetenekli gençlerden birini oynasın. Ozan gibi bir çıkış yakalar para da kazanırız belki.

Kaan'a verdiğin parayla kanat al, 10 numara al. Hücumcu al da nereye alıyorsan al. Stoper çok önemli değil deyip 4 milyon gömüyoruz ama kanadımız yok. Nerden baksan saçma hareket. Bu nasıl iş bilmezlik.
Senden bir ricam olacak. En iyi 5 yerli stoperi sayabilir misin?

Biz mi veriyoruz abi bize niye kızıyorsun

İşin komik tarafı orada da kapalı transfer dönemi 😄
Benden iyimi bileceksiniz?

Screenshot_20220905-163636_Samsung Internet.webp

Kaan Ayhan analizim; çok iyi oyuncu değil ama gömüldüğü kadar kötü oyuncuda değil

Yani diyorsun ki üstat Nelsson-Marcao'dan sonra Kaan-A.kerim'in hiçbir farkı yok aynı kalitede adamlar öyle mi? Seviye olarak herhangi bir düşüş yaşamayız. Hadi ligde idare ettin diyelim seneye Avrupa'ya gidersek bu tandem bizi taşır mı? İzleyip görelim o halde

Nellson-marcao tamdemini çok abartıyoruz..bence bu iki adam uyumlu değildi.Tabikide diğer ikiliye göre nellson-marcao tamdemi daha iyi.Ama geçen sene avrupada ilerlememizin nedeni sadece bu adamlar değil.Orada takım olarak defansı iyi yapdık.Çünkü ligdeki gibi ilk aşamada galip gelme gibi bir zorunluluğumuz yoktu..ligdede o stoperlerle birlikde döküldük ama.

Bana sorarsan Bize en baştan ozan kabak lazımdı.
Bize yabancı yerli farketmez hızlı bir tane stoper şarttı.Bırak stoperi takımı genel olarak gene kağnı gibi bir takım kurduk.

Orta sahaya,kanatlara ve forvete fark yaratacak adamlar alınsın ve ayrıca uyumlu olsun kaan-abdulkerim tandemi falan her türlü yeter.
Ama biz malesef bunu beceremedik gene.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt