Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaan'ı 2.5 milyon euro'ya çıkış maddesi varken almayıp 4 milyon verip almak da tam bizim yapacağımız bir hamle olurdu.
Neyse, yapacak bir şey yok. Burda söylendiği gibi boş bi topçu olduğunu düşünmüyorum. Abdülkerim'e tercih edeceğim bir topçudur kendisi.
Lakin stopere 4 milyon euro verip kanat alınmazsa yaptıkları iyi işleri gölgeleyecek türden bir hata olur bu. Öncelik sıralaması diye bir şey var.
Türk lirasına çevirirsek 4 katı maliyet artışı demek.

Bamba Dieng iyi olurdu yok mu haber fln

Kaan'ı 2.5 milyon euro'ya çıkış maddesi varken almayıp 4 milyon verip almak da tam bizim yapacağımız bir hamle olurdu.
Neyse, yapacak bir şey yok. Burda söylendiği gibi boş bi topçu olduğunu düşünmüyorum. Abdülkerim'e tercih edeceğim bir oyuncudur kendisi.
Lakin stopere 4 milyon euro verip kanat alınmazsa yaptıkları iyi işleri gölgeleyecek türden bir hata olur bu. Öncelik sıralaması diye bir şey var.
2.5 m euro o dönem 12.5-15 m TL civarıydı şimdi 70-80 m TL civarında

Demek ki transferden sorumlu yönetici Albayrak ta olsa Erden Timur da olsa transfer daima son güne kalir veya dönemi eksiklerle kapatiriz

Bu gercegi artik göz ardi etmeyelim

Dede dogru konuşmuş bu sefer

Hatırladığım kadarıyla kaanın dayısı mı amcası mı neyse rodopu geçen sene trolledi bayağı, rodop milletin ağzına düştü gurur yapmıştı çok. Ondan sataşıyor yoksa dünyanın en iyi stoperi der iki yüzlü patlıcan.

Ben de arkasından konuşuyorum çünkü benide engelledi billur geçtim diye, bu işler böyle

98 maç 38 gol 10 asist pek iplememiş değil gibi

O takim da luyindamayi forvet oynat o da atar ama mesele icardinin oyuncu kalitesi degil mesele profesyonellik

Icardi falcao gibi olur en fazla ki kiralik geliyor sezonun 5 ayini yatarak gecirebilir ben burada ki mucadeleye katilacagini pek sanmiyorum

2.5 m euro o dönem 12.5-15 m TL civarıydı şimdi 70-80 m TL civarında
Bu hesaplara girersek çıkamayız. O zamanın 1 milyon maaşı ile şimdinin 1 milyon maaşı da aynı değil en basitinden. Bir oyuncunun futbol piyasasında ederi bellidir. Türk lirasının kaybettiği değer üzerinden yorum yapmak manasız.
Ha yorganı ayağına göre uzatmak zorundasın o ayrı konu. Onu da yöneticiler düşünsün artık. Taraftar manyak oldu maliyet hesabı yapmaktan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt