Tugay Elser
Büyük Kaptan
- 4 Ağustos 2017
- 27.198
- 15.050
- 1.878
dubaiye mi gitti
Milli mas arasi gider oraya.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dubaiye mi gitti
Türk lirasına çevirirsek 4 katı maliyet artışı demek.Kaan'ı 2.5 milyon euro'ya çıkış maddesi varken almayıp 4 milyon verip almak da tam bizim yapacağımız bir hamle olurdu.
Neyse, yapacak bir şey yok. Burda söylendiği gibi boş bi topçu olduğunu düşünmüyorum. Abdülkerim'e tercih edeceğim bir topçudur kendisi.
Lakin stopere 4 milyon euro verip kanat alınmazsa yaptıkları iyi işleri gölgeleyecek türden bir hata olur bu. Öncelik sıralaması diye bir şey var.
Çok kızgın
98 maç 38 gol 10 asist pek iplememiş değil gibiIcardi nedir allah askina ya fransa ikinci liginden afrikali genc bir zenci al gel daha iyiydir
Bu icardi yan gelip yatar burda adam psg yi tiye almiyordu bizi mi ipleyecek
Allahtan o mertens ve toreira alinmis
Elinde Emin ve Mete varken mi?Kaan Ayhan iyi bir hamledir!!!
2.5 m euro o dönem 12.5-15 m TL civarıydı şimdi 70-80 m TL civarındaKaan'ı 2.5 milyon euro'ya çıkış maddesi varken almayıp 4 milyon verip almak da tam bizim yapacağımız bir hamle olurdu.
Neyse, yapacak bir şey yok. Burda söylendiği gibi boş bi topçu olduğunu düşünmüyorum. Abdülkerim'e tercih edeceğim bir oyuncudur kendisi.
Lakin stopere 4 milyon euro verip kanat alınmazsa yaptıkları iyi işleri gölgeleyecek türden bir hata olur bu. Öncelik sıralaması diye bir şey var.
Galibiyet üstüne güzel haberler iyi sinerji oluşturur23:30 sularında burası hareketlenir(hocanın basın toplantısı sonrası)
Kaan ı niye aldık la?23:30 sularında burası hareketlenir(hocanın basın toplantısı sonrası)
Dede dogru konuşmuş bu sefer
Bilmiyorum ama aldığımızdan da pek emin değilim. Redmond'u da alıyordukKaan ı niye aldık la?
98 maç 38 gol 10 asist pek iplememiş değil gibi
Bu hesaplara girersek çıkamayız. O zamanın 1 milyon maaşı ile şimdinin 1 milyon maaşı da aynı değil en basitinden. Bir oyuncunun futbol piyasasında ederi bellidir. Türk lirasının kaybettiği değer üzerinden yorum yapmak manasız.2.5 m euro o dönem 12.5-15 m TL civarıydı şimdi 70-80 m TL civarında