- 1 Mayıs 2018
- 57.677
- 48.480
- 3.873
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Boş adam benim nazaramda ha gelirse geldiği anda dünyanın en iyi sol beki olur gözümdeSolbek için Romanın Uruguaylı solbek oyuncusu Matias Vina ismi geçiyor. Oyuncu muslera ile kontak kurmuş diyorlar.
Allah nazardan saklasın. Aslan parçası müthiş oynuyor.Bi ara gotunden soluyordu öldü çocuk ekran basından benım arkadan itekleyesim geldi valla
İcardinin İtalya Ligi'nde yıldız oyuncu olduğunu biliyorsunuz demi ? Siz bu adamı çit kırıldım falan mı sanıyorsunuz İcardi baya güçlü bir forvet bir de bazı yorumlar görüyorum topla ilişkisi zayıf falan diye hiç izlemeyen adam yorumları bunlarBize Gomis’is genci lazım yav. İcardi daha iyi bitirici olsa da oyun katkısı olarak 40 yaşındaki Gomis’in verdiği katkıyı veremez maalesef.
Nerede bu kanatttt

Ortaları etkili Saracci tarzı bir oyuncu gibi gördüm videosundaSolbek için Romanın Uruguaylı solbek oyuncusu Matias Vina ismi geçiyor. Oyuncu muslera ile kontak kurmuş diyorlar.
Anasını Galatasaray tanıyor sanırım ondan bu ciyaklamasiDübürüne bişey kaçmış gibi nasıl da koşuyor ama hırbo![]()
Solbek için Romanın Uruguaylı solbek oyuncusu Matias Vina ismi geçiyor. Oyuncu muslera ile kontak kurmuş diyorlar.
denemez————-muslera——
——Kaan——nelson—-abdul
——————torreira
dübuo———miço——-oliviera—pva
——-yunus———icardi
Denermi acaba okan