Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gomis penaltıyı kaçırmasından öte takım maçı bırakmayıp maçı kazandı o kadar olumsuzluğa rağmen pes etmeyen takım vardı. Uzun yıllardır görmediğimiz bir şeydi en son 2012-13 sezonunda Fatih hocada görmüştük.

En önemli transferleri son güne sakliyoruz yine. Fakat bugüne kadar yapılan son gün transferlerinden hangisi tuttu hatırlamıyorum bile. Avrupa da transfer kapandıktan sonra çöpleri elden cikaya çalışıyorlar. Oynamayan, sakatlık geçirmiş, psikolojisi bozulmuş, formunu kaybetmiş adamlar arasından seçim beğenin! Nasıl bir katkı bekliyorsanız artık bu tip profillerden?

Bize Gomis’is genci lazım yav. İcardi daha iyi bitirici olsa da oyun katkısı olarak 40 yaşındaki Gomis’in verdiği katkıyı veremez maalesef.
İcardinin İtalya Ligi'nde yıldız oyuncu olduğunu biliyorsunuz demi ? Siz bu adamı çit kırıldım falan mı sanıyorsunuz İcardi baya güçlü bir forvet bir de bazı yorumlar görüyorum topla ilişkisi zayıf falan diye hiç izlemeyen adam yorumları bunlar

V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sezon başında tahtaya takimin 1.penalticisi şu,2.penalticisi bu yazmak çok mu zor arkadaş yıllardır millet keyfine göre penaltı atıyor.. Basketbolda bile teknik faul atan oyuncuların sırası bellidir kimse kafasına göre atmaz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt