Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
10 kişi oynamayı hissetşrmedi resmen, maşallah çok iyiydibu arada bence günün en iyi adamlarından biri de nelsson'du
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
10 kişi oynamayı hissetşrmedi resmen, maşallah çok iyiydibu arada bence günün en iyi adamlarından biri de nelsson'du
Bir dönem vardı Fransa'da tedavi oldu şu an durumu iyi maşallah.Cocugunun saglik problemi mi var?
benim bu maçta içime tam sinmeyen nokta diziliş oldu
muskağıt üzerinde böyle görünüyor ama sahada böyle olmuyor.
boey nels a.kad pva
tor serg
yun mer ker
gom
torreira orijinal pozisyonuna yani defansif ort. sahaya geçiyor
böyle olucan sergio'nun yanında boşluk oluşuyor. mertens de oraya kayıp kaleden uzaklaşıyor
Fransa'ya tedavi amaçlı gidiyor diye biliyorum ama şu an durumu daha iyiymiş Allah'a şükür. Zamanla çok daha iyi olur inşallah, hoca imza töreninde kendisinden bahsederken an içinde nutku tutulmuş, gözleri dolmuştu hiç çıkmaz aklımdan o sahne. Allah ocağına bağışlasın, tüm hastalara şifa versin inşallah.Cocugunun saglik problemi mi var?
o ihtimalde merkezde sergio'nun partneri kim olur sence ?bir süredir 3lü orta saha dememin tam sebebi bu
torreira tek sarkık oynamayı seven ortasaha
sergio ise top almak için kanatlara doğru açılıyor kerem yunus da açıklarda bu kez göbekte büyük boşluklar oluşuyor
3lü ortasaha keremin de formsuzluğunda ila olabilir
VAR varken bu tarz pozisyonlara oynatın diyorlar dönecekse VAR'dan dönerdi ama hakem işini şansa bırakmadı buna rağmen başaramadıBenim icin skandal bir karar da emre akbaba ortada bir topu aldı giderken önce yerde yatan oyuncuya eliyle topu gösterdi mudahale topa diye sonra emre aldi giderken düdük çaldı faul verdi.Tekrarıni izledik tertemis topa mudahaleydi
SM-M515F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bunu tabıyan yoktur heralde
Yaşar denen herif yüzğnden ceza alanların affedilmesi doğru bir karar olacaktır@Hayri Cund ahbabım tetikçi y.kemal uğurlu yüzünden mapusa düşmüş nöbet bitmeden af talep ediyorum.