Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
benim bu maçta içime tam sinmeyen nokta diziliş oldu

mus
boey nels a.kad pva
tor serg
yun mer ker
gom
kağıt üzerinde böyle görünüyor ama sahada böyle olmuyor.
torreira orijinal pozisyonuna yani defansif ort. sahaya geçiyor
böyle olucan sergio'nun yanında boşluk oluşuyor. mertens de oraya kayıp kaleden uzaklaşıyor

bir süredir 3lü orta saha dememin tam sebebi bu

torreira tek sarkık oynamayı seven ortasaha

sergio ise top almak için kanatlara doğru açılıyor kerem yunus da açıklarda bu kez göbekte büyük boşluklar oluşuyor

3lü ortasaha keremin de formsuzluğunda ila olabilir

Cocugunun saglik problemi mi var?
Fransa'ya tedavi amaçlı gidiyor diye biliyorum ama şu an durumu daha iyiymiş Allah'a şükür. Zamanla çok daha iyi olur inşallah, hoca imza töreninde kendisinden bahsederken an içinde nutku tutulmuş, gözleri dolmuştu hiç çıkmaz aklımdan o sahne. Allah ocağına bağışlasın, tüm hastalara şifa versin inşallah.

Okan Buruk için medya da bazı kişiler Galatasaray iyi top oynamıyor diyordu 10 kişi 70 dakika 4 maçta 10 puan alan Antep'i parçaladık bu medyadaki isimlerin hiçbirine güvenmeyin onlar hocanın dönüşeceği kişiyi iyi biliyorlar 2. Terim olur korkusunu yaşıyorlar. Korkmakta haklılar bu takım tamamlanınca bambaşka bir şey olacağız.

bir süredir 3lü orta saha dememin tam sebebi bu

torreira tek sarkık oynamayı seven ortasaha

sergio ise top almak için kanatlara doğru açılıyor kerem yunus da açıklarda bu kez göbekte büyük boşluklar oluşuyor

3lü ortasaha keremin de formsuzluğunda ila olabilir
o ihtimalde merkezde sergio'nun partneri kim olur sence ?
bir de mertens'in rolünü nasıl oturtacağız üçlüde. forvet gibi mi olacak

bence okan hoca da mertens'in rolünü tam netleştiremedi kafasında. o yüzden orta saha kurgumuz biraz garip görünüyor.

Allah'im kimseye evlat acisi/uzuntusu yasatmasin. Cok baska birsey, baba/anne olanlar bilir bu sevgiyi ve hassasiyeti. O yuzden, Okan hoca buyuk isler basarmis cocugunun tedavi surecinde. Zor isler. Hep beraber daha nice maclara, nice guluslere...

Hocam sadece biraz daha aktif ol sahaya mudahalelerde, iyi niyetini biliyorum/goruyorum biraz daha sert olman gerektiginde, ol. Biliyorsun iste.

Benim icin skandal bir karar da emre akbaba ortada bir topu aldı giderken önce yerde yatan oyuncuya eliyle topu gösterdi mudahale topa diye sonra emre aldi giderken düdük çaldı faul verdi.Tekrarıni izledik tertemis topa mudahaleydi

SM-M515F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
VAR varken bu tarz pozisyonlara oynatın diyorlar dönecekse VAR'dan dönerdi ama hakem işini şansa bırakmadı buna rağmen başaramadı :asd:

okan'ın bu maçtaki hırslı tavrını devam ettirmesi lazım. biraz hakemin etkisiyle oldu ama bunu sürdürmek fayda getirir.
ft'nin adı çıktığı için cezayı basıyorlardı ama okan'ın o anlamda sıkıntısı olmaz. yeni ft figürüne dönüşsün yavaş yavaş. camianın ihtiyacı var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt