Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
olivieranın formu daha da artarak devam ederse mertens ve geleceğini varsaydığımız iyi bir kanatla yıllardır beklediğimiz geçiş oyununda zirveye oynayabilirz ki geçiş oyununu gayet iyiyiz şuan.Top şuana kadarki bütün maçlarda artarak genelde rakibimizin sahasında oynanıyor

Seri yapmamız lazım 4-5 maçlık bir seri bizi ilk yarının sonuna potada atar, 2. yarı iç saha maçlarımızla ipi götürürüz

dubois oyun kuruyo,oliveira ile paslaşıyo.oliveira boeye atıyor.boey 2 kişiyi çalımlayıp,duboise pas.dubois orta ve gol:emrah:
aslında düşünülebilir.Futbolda bunun ne manyak örneği henry diye duymuştum sağ bek başlayıp futbola sağ açık sonra forvete evrilmiş sanırım.Boey daha çok genç uygun bireysel antremanlarla neden olmasın mantıklı bence

Yok mu bir maehle
BİRKAÇ GÜN İÇİNDE HEPSİ GELMİŞ OLACAK

ÇOK İYİ FUTBOLCULAR ALMAK ZORUNDAYIZ

5 BÜYÜK LİGDEN TEKLİF ALAN VE GERCEKTEN YANILMACAYAGIMIZ NİTELİKLİ OYUNCULAR ALMAMIZ LAZIM

O YÜZDEN DE TRANSFER DÖNEMİNİN SON GÜNLERİNİ BEKLEDİK.

BÜYÜK LİGLERDEN BEKLEDİĞİ TEKLİFİ ALMAYAN,MAAŞ DÜZEYİNİ BULAMAYAN OYUNCULARI BEKLEDİK ŞU AN

ADETİNİ SÖYLEMİYİM.HERKES ZATEN GÖRECEK

ERDEN TİMUR HAZRETLERİ

5 BÜYÜK LİGDEN TEKLİF ALAN VE GERCEKTEN YANILMACAYAGIMIZ NİTELİKLİ OYUNCULAR ALMAMIZ LAZIM

O YÜZDEN DETRANSFER DÖNEMİNİN SON GÜNLERİNİ BEKLEDİK.

BÜYÜK LİGLERDEN BEKLEDİĞİ TEKLİFİ ALMAYAN,MAAŞ DÜZEYİNİ BULAMAYAN OYUNCULARI BEKLEDİK ŞU AN

ERDEN TİMUR HAZRETLERİ
Neden bağırıyorsun Sergen ?

O YÜZDEN DETRANSFER DÖNEMİNİN SON GÜNLERİNİ BEKLEDİK.

ERDEN TİMUR HAZRETLERİ
mertens'in kanat versiyonunu alırız umarım, kalite başka birşey. kerem top kontrol etmek, pas vermekten aciz, yunus efektif ve kreatif olamıyor oyuna ağırlığını koyamıyor.

3günden az kaldı abi artık isimler patır patır dökğlmesi lazım bu nasıl gizlilik anlamış değilim

yedek kulübesinin gol anındaki tepkileri yok mu yaw.
Maç anında kaçırdım sevinmekten. Bein özete koymamış.
Keşke full maç olsa gerçi de...

kaan ve icardi dışında bu takıma 1 tane kanat lazım, keremi bir süre yedek kulübesine çekmek lazım

Bu arada maç konusunda da yazmıştım ama tekrarlamakta fayda var. 3-1 yaptığımız pozisyonda ofsayt çizgisini 3 saniyede nasıl çizip oyunu hızlandırdılar gördünüz değil mi? Demek ki işlerine gelince 1 ofsayt için 5 dakika beklemeden oyunun içine etmeyebiliyorlarmış. Üstelik çok da ince bir ofsayttı.
Evet, mac konusunda ben de aynisini yazdim. Inanilmaz bir durumdu. Santimlik ofsayt var veya yok, cok cabuk gecistirdiler.

Penaltinin tekrari gerekmiyor muydu bu arada? Topa vurulmadan kaleci cizginin onune cikti gibi geldi bana.

Edit: Simdi durdurarak izledim. Tam vurus aninda cikmis gibi. Ne dusunuyorsunuz?

1662432625919.webp

Son düzenleme:
Transfer nerde babalar? Ilk onbir disinda gerci oraya bile oyuncu gerek, yedek oyuncular yetersiz. Bunun cezasi sakatligi var bu sekilde sampiyonluk hayal. Yeterince mazeret ürettiniz. Surda kaldi son iki gün neyi bekliyorsunuz acaba?

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt