- 2 Temmuz 2011
- 138.066
- 58.907
- 5.488
dubois oyun kuruyo,oliveira ile paslaşıyo.oliveira boeye atıyor.boey 2 kişiyi çalımlayıp,duboise pas.dubois orta ve gol
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aslında düşünülebilir.Futbolda bunun ne manyak örneği henry diye duymuştum sağ bek başlayıp futbola sağ açık sonra forvete evrilmiş sanırım.Boey daha çok genç uygun bireysel antremanlarla neden olmasın mantıklı bencedubois oyun kuruyo,oliveira ile paslaşıyo.oliveira boeye atıyor.boey 2 kişiyi çalımlayıp,duboise pas.dubois orta ve gol![]()
BİRKAÇ GÜN İÇİNDE HEPSİ GELMİŞ OLACAKYok mu bir maehle
Neden bağırıyorsun Sergen ?BİRKAÇ GÜN İÇİNDE HEPSİ GELMİŞ OLACAK
ÇOK İYİ FUTBOLCULAR ALMAK ZORUNDAYIZ
5 BÜYÜK LİGDEN TEKLİF ALAN VE GERCEKTEN YANILMACAYAGIMIZ NİTELİKLİ OYUNCULAR ALMAMIZ LAZIM
O YÜZDEN DETRANSFER DÖNEMİNİN SON GÜNLERİNİ BEKLEDİK.
BÜYÜK LİGLERDEN BEKLEDİĞİ TEKLİFİ ALMAYAN,MAAŞ DÜZEYİNİ BULAMAYAN OYUNCULARI BEKLEDİK ŞU AN
ADETİNİ SÖYLEMİYİM.HERKES ZATEN GÖRECEK
ERDEN TİMUR HAZRETLERİ
önemli şeyler demişNeden bağırıyorsun Sergen ?
mertens'in kanat versiyonunu alırız umarım, kalite başka birşey. kerem top kontrol etmek, pas vermekten aciz, yunus efektif ve kreatif olamıyor oyuna ağırlığını koyamıyor.BİRKAÇ GÜN İÇİNDE HEPSİ GELMİŞ OLACAK
ÇOK İYİ FUTBOLCULAR ALMAK ZORUNDAYIZ
5 BÜYÜK LİGDEN TEKLİF ALAN VE GERCEKTEN YANILMACAYAGIMIZ NİTELİKLİ OYUNCULAR ALMAMIZ LAZIM
O YÜZDEN DETRANSFER DÖNEMİNİN SON GÜNLERİNİ BEKLEDİK.
BÜYÜK LİGLERDEN BEKLEDİĞİ TEKLİFİ ALMAYAN,MAAŞ DÜZEYİNİ BULAMAYAN OYUNCULARI BEKLEDİK ŞU AN
ADETİNİ SÖYLEMİYİM.HERKES ZATEN GÖRECEK
ERDEN TİMUR HAZRETLERİ
dubo için her iki ayağını kullanıyor gözüküyor ama tabi sağı daha iyi oynayabilir benceDubois sol bek. Oynar mi
El penalti degil. Dogal pozisyonunda ve ayagindan sekip geliyor. Reaksiyon vermesi zor.+ Ceza sahasında elle oynadıkları pozisyon penaltı
+ Son dakikada Seferovic+Barış'a yapılan hareket penaltı
Evet, mac konusunda ben de aynisini yazdim. Inanilmaz bir durumdu. Santimlik ofsayt var veya yok, cok cabuk gecistirdiler.Bu arada maç konusunda da yazmıştım ama tekrarlamakta fayda var. 3-1 yaptığımız pozisyonda ofsayt çizgisini 3 saniyede nasıl çizip oyunu hızlandırdılar gördünüz değil mi? Demek ki işlerine gelince 1 ofsayt için 5 dakika beklemeden oyunun içine etmeyebiliyorlarmış. Üstelik çok da ince bir ofsayttı.