Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaan Ayhan demek istedim. Gelecek sene icin konusuyorum. Dunya kadar stoperimiz var. Alt yapidaki cocuklara yedek olarak bile guvenmeyeceksek niye alt yapimiz var?
Hakikaten iyi değiller galiba, yoksa bu kadar ihtiyaç varken mutlaka şans bulurlardı iyi olsalardı.

GALATASARAY , çarşamba günü 4 transfer açıklayacak, tek kap bildirimi olacak.

- Zeki uzundurukan

Bu ne demek ya

Redmondla tinerciler de ciddi ilgileniyomuş iyi topçu ama aradığımız stilde mi emin değilim.Bize kanat/forvet özellikli,topsuz koşusu olan bi sol kanat lazım oyun kurma,dribling işlerini sağdan yaparız zaten.

Adam orta saha orta saha diye defalarca dedi. Transfer dönemi sonunda Gustavo diye birini getirdiler sonra işte.

Devre arası da Gedson'u alacaklardı. Onu bekleme kararı aldılar muhtemelen.

Yıllarca falan teslim edilmedi.

2018-2019 da Fernando
2019-2020 de Seri, Lemina ve başında Nzonzi vardı
2020-2021 de oynadı ve kariyer sezonu yaptı Taylan ve o orta sahaya Gedson eklendi 3 ay düzgün oynamadı ve averaj ile bitti lig

Doğal olarak güvenerek 2021-2022 sezonuna başladık Taylan ile ve 4 ay sonra da performansı düşünce yerine isim alınsın noktasına gelindi.

Eleştiri ayrı bir şey mantıksızlık olunca ayrı bir noktaya gidiliyor.
Benim futbol anlayışıma göre takımın transferdeki başarısızlığı TD ye yazar hele ki Terim gibi dominant bir TD ise yönetimin kafasına göre adam alıp al hoca bunları oynatacaksın diyebileceğine hiç ihtimal vermiyorum. Aynı sezon miyon eurolar harcanırken ortasahaya bir tane adam aldıramıyorsan bunda suçlu biz miyiz ? Tabi ki de Terim'e yazar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt