Ulaş Yiğit
Parçalı Üye
- 3 Ağustos 2019
- 3.506
- 3.607
- 648
SA Kerem dün çıktıktan sonra daha iyi oynamamız halis miydi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ornsteiiiiiiiiiiiiiiiin
Hakikaten iyi değiller galiba, yoksa bu kadar ihtiyaç varken mutlaka şans bulurlardı iyi olsalardı.Kaan Ayhan demek istedim. Gelecek sene icin konusuyorum. Dunya kadar stoperimiz var. Alt yapidaki cocuklara yedek olarak bile guvenmeyeceksek niye alt yapimiz var?
Benim futbol anlayışıma göre takımın transferdeki başarısızlığı TD ye yazar hele ki Terim gibi dominant bir TD ise yönetimin kafasına göre adam alıp al hoca bunları oynatacaksın diyebileceğine hiç ihtimal vermiyorum. Aynı sezon miyon eurolar harcanırken ortasahaya bir tane adam aldıramıyorsan bunda suçlu biz miyiz ? Tabi ki de Terim'e yazar.Adam orta saha orta saha diye defalarca dedi. Transfer dönemi sonunda Gustavo diye birini getirdiler sonra işte.
Devre arası da Gedson'u alacaklardı. Onu bekleme kararı aldılar muhtemelen.
Yıllarca falan teslim edilmedi.
2018-2019 da Fernando
2019-2020 de Seri, Lemina ve başında Nzonzi vardı
2020-2021 de oynadı ve kariyer sezonu yaptı Taylan ve o orta sahaya Gedson eklendi 3 ay düzgün oynamadı ve averaj ile bitti lig
Doğal olarak güvenerek 2021-2022 sezonuna başladık Taylan ile ve 4 ay sonra da performansı düşünce yerine isim alınsın noktasına gelindi.
Eleştiri ayrı bir şey mantıksızlık olunca ayrı bir noktaya gidiliyor.
Mauro Emanuel Icardi RiveroGALATASARAY , çarşamba günü 4 transfer açıklayacak, tek kap bildirimi olacak.
- Zeki uzundurukan
Bu ne demek ya
Sen ben ve @Serkan Şafak kalıp hem birbirimizi darlayıp hem de heybetli yorumlarımız ile futbola yön veririz.Şu dönem bitse de forumdaki toksik tayfadan kurtulsak. Özcimbomlu tayfa kalsa sadece.
Emin Bayram daha bugun oynadi. Gayet de iyi oynadi. Bir tane cok onemli bir hata yapti ama sanki ayni hatayi Abdulkerim yapmiyor.Hakikaten iyi değiller galiba, yoksa bu kadar ihtiyaç varken mutlaka şans bulurlardı iyi olsalardı.