Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pva kerem tarafını başarılı bir şekilde değiştirirsek takım seviye atlar. O taraf tam bir kara delik

Ornsteinin haberine okursaniz, haberde Permanent kelimesi geciyor. Yani, yuklu bonservis verip de alacak isteyen takim.

Blowtasin butcesi olduguna sanmiyorum

Yunus iyi de bize sağlı sollu yapıştıran çocuk daha kaleye giden düz şut cekemedi arkadaş bir basiretsizlik var açılması lazım

Yunus iyi oyuncu ama bize yapıştırmayan oyuncu mu kaldı, asıl mesele bizim takımdaydı. Geçen sene herkes bize karşı şov yaptı. Çünkü tarihin en kötü kadrosuydu.

Biz istediğimiz oyunculari bjk nasil alıyor bunu anlamiyorum hadi koc daha fazla para veriyor bunlarda o da yok

Yunus iyi de bize sağlı sollu yapıştıran çocuk daha kaleye giden düz şut cekemedi arkadaş bir basiretsizlik var açılması lazım
Emre Kılınç transfer edildiği zaman çok şükür diyordum artık uzaktan şutlar konusunda usta bir adam geliyor, artık kalenin içine kadar girmek zorunda kalmadan uzaktan şut atmayı düşünecek bir kanat oyuncusu geldi diyordum adam kalenin önünde bile kaleyi tutturamadığı oldu geçtim uzaktan füzelerini izlemeyi de

Aynısı Yunus için de geçerli, adam Adana da oynarken bayağı bakıp görerek topu çıkarılmayacak yerlere vuruyordu şimdi kalecinin üzerine vurup duruyor yumuşak şutlar

Lütfen sol kanat alıp bizi bu ızdıraptan kurtarın artık. Adam top kontrol etmekten, pas şiddetini ayarlamaktan aciz
Dün ilk yarıda kontraya çıkıyoruz dedigim anda basit bir topu bile kontrol edemeyip bütün savunmanın yerleşmesine sebep oldu.

Ben Kerem'i severim. Geçen seneki takımda açık ara en iyi oyunculardan biriydi ama takıma kalite takviyesi yapılınca o da bu kalitenin altında olduğunu gösteriyor. Iyi bir yedek olur. Sonradan oyuna girip fayda saglayabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt