Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
Elisin tarzını bilmez girdiği triplere baktamam kardeş uymaz eyvallah.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Elisin tarzını bilmez girdiği triplere baktamam kardeş uymaz eyvallah.
Bize nefb istiyormuş
![]()
Adamo Nagalo - Oyuncu profili 25/26
Adamo Nagalo, 23, Burkina Faso ➤ Konyaspor, 2025'den beri ➤ Stoper ➤ Piyasa Değeri: 2.50 mil. € ➤ * 22 Eyl 2002, Attecoube, Fildişi Sahiliwww.transfermarkt.com.tr
Pva kerem tarafını başarılı bir şekilde değiştirirsek takım seviye atlar. O taraf tam bir kara delik
Redmondu istemeyen bir tek ben miyimOrnsteinin haberine okursaniz, haberde Permanent kelimesi geciyor. Yani, yuklu bonservis verip de alacak isteyen takim.
Blowtasin butcesi olduguna sanmiyorum
Ulan adamı Amerika'dayken bile tanırken hakkında yazı yazmışken, ne konuşuyorsun sen?Elisin tarzını bilmez girdiği triplere bak
Yunus iyi de bize sağlı sollu yapıştıran çocuk daha kaleye giden düz şut cekemedi arkadaş bir basiretsizlik var açılması lazım
Redmondun kariyeri FA Cup maclarinda göze carpmakla gecti. Ingiltereden ayrilma sebebi de PL deki oyunun gittikce hizlanmasi. Kendisi tempo konusunda geriye düstü ve aradigimiz adam degil. Bize fisek gibi kanat lazim
Emre Kılınç transfer edildiği zaman çok şükür diyordum artık uzaktan şutlar konusunda usta bir adam geliyor, artık kalenin içine kadar girmek zorunda kalmadan uzaktan şut atmayı düşünecek bir kanat oyuncusu geldi diyordum adam kalenin önünde bile kaleyi tutturamadığı oldu geçtim uzaktan füzelerini izlemeyi deYunus iyi de bize sağlı sollu yapıştıran çocuk daha kaleye giden düz şut cekemedi arkadaş bir basiretsizlik var açılması lazım
Redmond hem playmaker degil hemde süratli degil jk alirsa yedekte bekler zatenplaymaker lazim bize
Dün ilk yarıda kontraya çıkıyoruz dedigim anda basit bir topu bile kontrol edemeyip bütün savunmanın yerleşmesine sebep oldu.Lütfen sol kanat alıp bizi bu ızdıraptan kurtarın artık. Adam top kontrol etmekten, pas şiddetini ayarlamaktan aciz