Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.459
- 101.654
- 5.238
önüme çıkanı paylaşırsam forum olarak sonumuz kötü olabilir.Transferin son günlerinde yasakli kaynak yok diye biliyorum. Önüne cikani paylasirsan sevinirim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
önüme çıkanı paylaşırsam forum olarak sonumuz kötü olabilir.Transferin son günlerinde yasakli kaynak yok diye biliyorum. Önüne cikani paylasirsan sevinirim
Rakılar benden o zaman, leblebileri sen getirsen ne zaman dersen o zaman son dayı
yaz sen de altına Ronaldo diye.Torgan Hazard
Emil Forsberg
Diye twitter ayağa kalkmış.
yaz sen de altına Ronaldo diye.
Sallıyoz be rdaşÇok istedimizi nerden biliyorsun?
Belkim de biz fiyat yükseltmek için girdik...
Skickat från min iPhone med GSCimbom Forum
Ziyech
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
8 senelik polisim. Bu özel güvenlikçi arkadaşların hiç bir yetkisi yok arkadaşlar , konu mankeni gibi dururlar. En ufak bir müdahale yapamazlar. Çünkü kanunda yetkileri yok ve olası şikayette vatandaş gibi yargılanirlar. Tabi şirketin yaptığı açıklama komedi o ayrı konu.
Her hafta artik bu hafta okan hoca keser diye bekliyorum kesmiyor. Mertensi sola koy akbabayı 10a koy. Akbabaya bile razı olacak durumdayım. Hoca keremi ısrarla oynatarak kazanmaya çalışıyor ama tam tersine taraftarların iyice nefretini kazanmasına neden oluyor. Keremin biraz gözden uzak kalmasi lazim.Gel de böyle topçuyla futbol oyna. O çıkınca 10 kişi olmamıza rağmen daha iyi oynadık