- 3 Haziran 2015
- 56.855
- 66.023
- 4.143
ziyech sağ açık değilmi
Ziyech sag kanat degil mi yav
Napcaksiniz arkadaslar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ziyech sağ açık değilmi
Ziyech sag kanat degil mi yav
ben maç esnasında foruma girmeyerek çözümü buldum devre arasında giriyorum sakinleşince ve maç sonundaForumun yarısı küfürden ban yemiş. ben küfür ihtiyacımı twitterda gideriyorum. tavsiye ederim.
maç esnasında ben dahil birçok kişi bu cümleyi kurdu muhtemelen, ben 40 milyon euro demiştimMrb rashica ister misinZiyech Tuchelin kurbani oldu gitti yazik
Golden önce pasi düsünmeli basit oynamak ayinisi yunus icin de gecerli. Bunu yaparsalar gerisi kendi kendine gelir.Kerem'in sıkıntısı sürekli kendi skor üretmek istiyor.
Topla görünmem lazım düşüncesine kapılmış şu an.
Bundan kurtulması lazım.
Kerem topla ne kadar az oynar, ne kadar çok hızlı hucüm olursa o kadar iyi.
Derdi istatistik ise eğer
60+ dakikalarda ilk oyuncu olarak oyuna dahil olup, seti daha iyi oynayıp skoru almışken oyuna girse daha çok açık alan bulup fişi çekebilir.
Böyle kullanılmayı kabul ederse 11 oynadığı maçlara göre daha çok istatistik yapar 10 gol 5 asist tarzı bir şey beklerim.
Ama ben yıldızıydım dediği sürece bu takımın 2002-2006 arası Hasan Şaş gibi Avrupa'ya gidecektim ah modunda takılır.
Yunus solda oynar, sol ayak zaten, iceri cekip robben salah gibi golleri sallayamiyo zaten, sagda isi yok aslinda, soldan orta yapar en azindanHayirdir niye sag kanat aliyoruz
Tartışılır tabiki bu. Ama sahaya atlayan adamın elinde bıçakla sahaya girdiğini düşünsene. Vahim bir tablo olabilir. Müdahale edilmesi gerekiyordu bence.Olması gereken aslında, heryerde polis güvenlik jandarma golgesi altinda mi gezeceğiz
belki ordan orta yapması oyunumuza daha da hızlı bir hale getirebilir diye olabilir gibiYunus solda oynar, sol ayak zaten, iceri cekip robben salah gibi golleri sallayamiyo zaten, sagda isi yok aslinda, soldan orta yapar en azindan
Şahsım adına konuşayım Fatih Terim sevgim forumdaki çoğu kişiden fazladır. İmparatora herkeste saygı göstermek zorundadır. Ama son dönemindeki tercihlerini kararlarını beğenmiyorum sizde buna saygı göstermek zorundasınız. Ben koca bir sezon 80-85 de Babel-Ömer Bayram oyuna girecek diye maçların son dakikalarını izlemedim. Sizin mantığınızla gidersek Burak Elmas'ta 2000 dönemi yöneticilik geçmişinde bir çok başarı elde etmiştir. O zaman başkanlık döneminde yaptığı hatalarda göz ardı edilmeli. (?)Işıtan Burak ikilisi yüzünden yardımcı hocaya ödediğin tazminat milyon euro
Üzerine orta saha açığını kapatacak Gedson’u rakibe kaptırıp yarım sezon aynı maaşa Pulgar diye birini alıp Avrupa’da lider çıktığın grupta elenebilir seviye Barcelona bulmuşken detaylar ile kaybediyorsun.
Terim almak için alsa 5 tane Pulgar önerilmiştir 2 senede. O adam oynayacağına Taylan oynasa ne fark etti ki onu bile kesemedi zaten.
Ne derseniz diyin.
TERİM büyük hocadır. 8 Lig, 1 UEFA ve Türkiye Kupaları, sayısız büyük oyuncu ki Hagi, Taffarel, Popescu, Sneijder ve Drogba gibi tarihimizin en iyi 5’lisini çalıştırıp onların da saygısını ve sevgisini kazanmış efsanemizdir.
Sen ne dersen de değişmez. Fenerliler de ne derse desin değişmez.
Hata ise mesele yerine gelenler 2 katını yaptığı için de TERİM daha iyi çoğundan.
1 ay önce tefeye konulan şimdi star gibi övülen Boey’i de, Nelsson’u da o zaman o getirdi. Marcao’yu, Bruma’yı, Onyekuru’yu da o getirdi.
Ozan, Semih, Arda, Emre B., Davala, Hakan Ünsal’ı vs ve nicelerini de ülkeye kendi kazandırdı.
O yüzden bazı şeyler tartışmaya kapalı.
Oraya gelene kadar elli kere o bicagin elinden alinmasi lazim, oraya gelebiliyorsa guvenlik polis falan hepsini kovun abiTartışılır tabiki bu. Ama sahaya atlayan adamın elinde bıçakla sahaya girdiğini düşünsene. Vahim bir tablo olabilir. Müdahale edilmesi gerekiyordu bence.
Oyuncuyu kazanmaya çalışıyor ama maç içinde fazla inat etmiyor bence hoca. Devre arası alması doğruydu. Elde oynatacak başka kanat oyuncusu da yok o da bir etkenHer hafta artik bu hafta okan hoca keser diye bekliyorum kesmiyor. Mertensi sola koy akbabayı 10a koy. Akbabaya bile razı olacak durumdayım. Hoca keremi ısrarla oynatarak kazanmaya çalışıyor ama tam tersine taraftarların iyice nefretini kazanmasına neden oluyor. Keremin biraz gözden uzak kalmasi lazim.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi