Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hollanda basini Ajax Ziyechi geri getirmeye calismis, ama Chelsea 25 istemis diye olmamisti demiyormuydu?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kerem'in sıkıntısı sürekli kendi skor üretmek istiyor.

Topla görünmem lazım düşüncesine kapılmış şu an.

Bundan kurtulması lazım.

Kerem topla ne kadar az oynar, ne kadar çok hızlı hucüm olursa o kadar iyi.

Derdi istatistik ise eğer

60+ dakikalarda ilk oyuncu olarak oyuna dahil olup, seti daha iyi oynayıp skoru almışken oyuna girse daha çok açık alan bulup fişi çekebilir.

Böyle kullanılmayı kabul ederse 11 oynadığı maçlara göre daha çok istatistik yapar 10 gol 5 asist tarzı bir şey beklerim.

Ama ben yıldızıydım dediği sürece bu takımın 2002-2006 arası Hasan Şaş gibi Avrupa'ya gidecektim ah modunda takılır.
Golden önce pasi düsünmeli basit oynamak ayinisi yunus icin de gecerli. Bunu yaparsalar gerisi kendi kendine gelir.

Şunlari yapacak bir fedai oyuncu lazım bize bir dahaki yaşar kemal maça verilince.

Işıtan Burak ikilisi yüzünden yardımcı hocaya ödediğin tazminat milyon euro

Üzerine orta saha açığını kapatacak Gedson’u rakibe kaptırıp yarım sezon aynı maaşa Pulgar diye birini alıp Avrupa’da lider çıktığın grupta elenebilir seviye Barcelona bulmuşken detaylar ile kaybediyorsun.

Terim almak için alsa 5 tane Pulgar önerilmiştir 2 senede. O adam oynayacağına Taylan oynasa ne fark etti ki onu bile kesemedi zaten.

Ne derseniz diyin.

TERİM büyük hocadır. 8 Lig, 1 UEFA ve Türkiye Kupaları, sayısız büyük oyuncu ki Hagi, Taffarel, Popescu, Sneijder ve Drogba gibi tarihimizin en iyi 5’lisini çalıştırıp onların da saygısını ve sevgisini kazanmış efsanemizdir.

Sen ne dersen de değişmez. Fenerliler de ne derse desin değişmez.

Hata ise mesele yerine gelenler 2 katını yaptığı için de TERİM daha iyi çoğundan.

1 ay önce tefeye konulan şimdi star gibi övülen Boey’i de, Nelsson’u da o zaman o getirdi. Marcao’yu, Bruma’yı, Onyekuru’yu da o getirdi.

Ozan, Semih, Arda, Emre B., Davala, Hakan Ünsal’ı vs ve nicelerini de ülkeye kendi kazandırdı.

O yüzden bazı şeyler tartışmaya kapalı.
Şahsım adına konuşayım Fatih Terim sevgim forumdaki çoğu kişiden fazladır. İmparatora herkeste saygı göstermek zorundadır. Ama son dönemindeki tercihlerini kararlarını beğenmiyorum sizde buna saygı göstermek zorundasınız. Ben koca bir sezon 80-85 de Babel-Ömer Bayram oyuna girecek diye maçların son dakikalarını izlemedim. Sizin mantığınızla gidersek Burak Elmas'ta 2000 dönemi yöneticilik geçmişinde bir çok başarı elde etmiştir. O zaman başkanlık döneminde yaptığı hatalarda göz ardı edilmeli. (?)

Tartışılır tabiki bu. Ama sahaya atlayan adamın elinde bıçakla sahaya girdiğini düşünsene. Vahim bir tablo olabilir. Müdahale edilmesi gerekiyordu bence.
Oraya gelene kadar elli kere o bicagin elinden alinmasi lazim, oraya gelebiliyorsa guvenlik polis falan hepsini kovun abi

Böyle sacmalik mi olur

Her hafta artik bu hafta okan hoca keser diye bekliyorum kesmiyor. Mertensi sola koy akbabayı 10a koy. Akbabaya bile razı olacak durumdayım. Hoca keremi ısrarla oynatarak kazanmaya çalışıyor ama tam tersine taraftarların iyice nefretini kazanmasına neden oluyor. Keremin biraz gözden uzak kalmasi lazim.
Oyuncuyu kazanmaya çalışıyor ama maç içinde fazla inat etmiyor bence hoca. Devre arası alması doğruydu. Elde oynatacak başka kanat oyuncusu da yok o da bir etken

Okan Buruk haftaya Abdo yok diye 1 hafta oynatmak icin bi stoper daha istemiyordur umarım

yüzde bir milyon kanat alacaklar.Dün sağolsun kerem benden olmaz dedi bağıra bağıra o yüzden mecburlar kanat almaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt