Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
52F57691-8AFC-4ED9-B975-86A7CD4ABF83.jpeg

Bu karı buna çok güçlü kara büyü yaptırmış herif dizinin dibinden ayrılmıyor. Bize Shamar gibi erkek gerek

gelmese de olur

ama gelecek gibi

Batshuai 3m euro maas haberi essah mı
Buyuk kazik

Shamarı dieng evander yolumuza bakalım. Elde biraz satılacak topçu olsun. Seneye biz de ffpye gireriz bu gidişle

Sezon başladı, beşinci maçımıza çıkacağız, haberlere göre herif bize transfer olmak üzere ama Miami'de tatil yapıyor. 4 ay sonra dünya kupası varken hala bu kafada olan bir adam ne kadar fayda verir şüpheliyim.

aslında şöyle bakıyorum akerim fenerin peresinden aşağı kalmaz hatta iyidir bile

neredeyse yarı fiyatına aldık

Ben begeniyorum Abdul'u sahsen.. Daha kotu bekliyordum acikcasi rahmetli Ahmet Calik tarzi diye dusunuyordum onun daha iyi hali gibi. Ayaklari oldukca iyi bir stopere ve yerli bir oyuncuya gore desem yanlis olmaz. Eksileri biliyoruz iste, henuz tam rahatlayamadi ya da alisamadi, risk almiyor bu bazen iyi bazende hata yapmasina (geriye oynama istegi) sebep oluyor bunun disinda fena degil. Gol katkisi da verirse kremasi olur isin ki Konya'da yapmisti bunlari.

2+1 sözleşme yapmışlar. Kendileri bile inanmamış alırken batshuyinin iş yapacağına

Ulan herif nasıl olsa gs cepte diye son güne kadar tatil yapacak

Esaslı bi yöneticimiz yokki son gün tamam geliyorum dediği an transferden vazgeçip bu malı ortada bırakacak

marcelo dedik ama olmamış, pvada gitmedi zaten. Giderse benim aklımdaki isimdi.
Bizim hislerde tırt bu aralar. sdgfsgds

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt