Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2.5 ay sonra DK var herifin umrunda değil.

İnsanda biraz hırs olur yav.

Ben mesafeliyim bu adama nedense umarim efsanemiz olur gelirse sayet tabi. Sorunlu bir adam goruntusu veriyor ki istatistikleride serbest dususte.. Bakalim zaman ne gosterecek ki daha resmi bir durum yok guclu soylentiler haricinde.

ertan Galatasarayın transferinden patlarsa asla üzülmeyecek biri ondan çok güvenmiyorum bence ortada anlaşma falan yok henüz

Ben mesafeliyim bu adama nedense umarim efsanemiz gelirse sayet. Sorunlu bir adam goruntusu veriyor ki istatistikleri serbest dususte.. Bakalim zaman ne gosterecek ki daha resmi bir durum yok guclu soylentiler haricinde.
Ölüsü iş yapar ama bize dirisi lazım.

35lik Mertens ya da 37lik Gomis bu heriften daha profesyonel şu halleriyle.

Ölüsü iş yapar ama bize dirisi lazım.

35lik Mertens ya da 37lik Gomis bu heriften daha profesyonel şu halleriyle.

Ve bu olulerden biktik usandik artik.. Dirisi gelmedikce bir anlami da olmuyor iste maalesef :( Ismi var cismi yok deriz o hesap. Yeteneklerinden suphem yok sorun bu degil zaten, sorun adamin suan ki durumu, esinin bu kadar on planda olusu, kariyerindeki "istatistiklere de yansimis" dusus vs.. Tam sorunlu transfer profili tanimina uyuyor neyseki kiralik ama bu transfer bizim icin 1.forvet konumunda olunca beklentiler de cok buyuk olmakta..

Antreman yapicagina herif miamide takiliyor.

Aldigimiz cogu futbolcu bana gore yetersiz, 1 ay once bu soru sorulmustu GSC twitterinda, orda da memnun degilim şıkkını kullanmistim.

Bu hafta 5ci macimizi oyniyacaz, adam hala Miami'de. Nezaman gelicek oynicak 90dk kondisyon olacak?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt