- 18 Temmuz 2009
- 80.841
- 225.701
- 5.093
Evren denen kişi bu transferin olmayacağını ima ediyor 5-6 eylülü bekleyin diyor
SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Böyle 1 herifi mi ciddiye alalım yani
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evren denen kişi bu transferin olmayacağını ima ediyor 5-6 eylülü bekleyin diyor
SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Nerden biliyorsun atilmadiklarini?
2.5 ay sonra DK var herifin umrunda değil.
İnsanda biraz hırs olur yav.
erkekse burda paylasilmasinda sakinca gormuyorum biz bizeyizvay bee, Mbappe nin sevgilisi transeksüelmiş
2017 playboy kapağında yer alan ilk transeksüel modelmiş
Atilan bir kac kisi oldu az once.Takip ediyorum hala yazanlar var.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Mbappe ve Ribery en yakın örnekler..Bu hayatı futbolcular yaşıyor zaten çirkin hatunu olanı neredeyse görmedim.
%98 varken %2den örnek vermeyelim üstad.Mbappe ve Ribery en yakın örnekler..
Ölüsü iş yapar ama bize dirisi lazım.Ben mesafeliyim bu adama nedense umarim efsanemiz gelirse sayet. Sorunlu bir adam goruntusu veriyor ki istatistikleri serbest dususte.. Bakalim zaman ne gosterecek ki daha resmi bir durum yok guclu soylentiler haricinde.
Mbappe, maalesef büyük bir yıkım bu sektör için..%98 varken %2den örnek vermeyelim üstad.
Ölüsü iş yapar ama bize dirisi lazım.
35lik Mertens ya da 37lik Gomis bu heriften daha profesyonel şu halleriyle.
Ekli dosyayı görüntüle 176396
Ortalama bunlar ama ilgimi çekmiyorlar ben sütlü kahve seviyorum.
Para çok şeye kadirBu hayatı futbolcular yaşıyor zaten çirkin hatunu olanı neredeyse görmedim.
Paneli açmış bir Alper'den daha tehlikeli çok az şey vardır.Atilan bir kac kisi oldu az once.