- 31 Mayıs 2011
- 8.586
- 6.982
- 1.483
Zor deplasmanlarda
Torreira - Midsjo - Sergio
Icerde
Torreira - Midsjo - Mertens
Sergio şu an için kesilmez. Hele içerde kapanan takımlara karşı hiç kesilmez. Önemli kozlarımızdan biri olacak kilit açmada.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zor deplasmanlarda
Torreira - Midsjo - Sergio
Icerde
Torreira - Midsjo - Mertens
O da yanlis bir dusunce, takim iskeleti diye birsey var her oyuncu 2-3 yil icinde satilmaz . Tabi ki fiyatini bulursa satilir ama oyuncu senin takimda cok onemli bir oyuncu haline gelmisse yillardir oynamasi daha iyi.Niye 10 yıl tutuyoruz bu oyuncuları 2-3 yıl içinde satalım. Muslera'da da yaptığımız en büyük hata buydu bana göre.
Sergio'ya 10 numara oynatip, arkasina Torreira - Midsjo yapip.
Mertens'e daha ekonomik kullanabiliriz, yada sahte 9 oynatip, Forsberg solda/ Yunus sagda
Istesek alirdik diye dusunuyorum. Kim gelecek acaba merak ediyorum
Istesek alirdik diye dusunuyorum. Kim gelecek acaba merak ediyorum
Gidip de cizgiye inen sprinter birini getirebilirler hic belli olmaz :dadı geçenlerde hep içeriye kateden oyun kurucu kanatlar buna ne dersin
Savunmada yerli oynatmamız elzem, o paralara da hayır deme lüksümüz yok.Devre arası niye satıyoruz renkdaş, devre arası ilk 11 topçusu satılır mı
Sergio tahtaya yazilacak ilk topcudur. Artik salin adami...
Gecen sene cok patladim bu sene patlatiyorumYorumlarını okurken artık dayanamıyorum ağlıyorum.