Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Niye 10 yıl tutuyoruz bu oyuncuları 2-3 yıl içinde satalım. Muslera'da da yaptığımız en büyük hata buydu bana göre.
1662461704261.webp

Mesajı Gönderen: ALEX Kral Jack Bauer:cLink:3679605
Bruma 4M € zorunlu satın alma ile kiralanmış‚ sözleşmesi 4 yıllık yapılmış. Net maaşını öğrenemedim‚ öğrenip eklerim altına. Şaka gibi vallahi şaka gibi

:puhaha:

Bu Yigit Karagoz mental olarak sagliklimi, ciddi olarak soruyorum.
ben burdaki arkadaşlar abartıyor sanıyordum ama 1 er dakika arayla ertem şener ve ahmet çakarın yorumlarının altında yorumunu görünce dedim bu çocuk hırslı azimli sadece takdir ettim

Niye 10 yıl tutuyoruz bu oyuncuları 2-3 yıl içinde satalım. Muslera'da da yaptığımız en büyük hata buydu bana göre.
10 yılda bir alabildiğimiz için hocam.Muslera öncesini hatırla hak verirsin Torreira öncesini hatırla hak verirsin.

Zapata,leo franco, orkun aykut

yav size beni dinleyin almanyadan oyuncu gelmez,

1. kulüpler türk takimlarla pazarlik yapmaz, almanyda ekoni batmis, ingiltere gibi 2-3 kurusa birakmazlar

Almanya dan oyuncu gelmesi inkamsiz

hamza akman mutlaka hücumda degerlendirilmeli,sola yakın oynamayı da seviyo.düşünsenize sadece driplingle kaç kart aldırır,içeri dalmasıyla kaç net penaltı,cizgiden cıkardıgı toplar

OKAN
BOEY KAAN BARDAKCI DUBOIS
TORREIRA OLIVEIRA
MOURA MERTENS FORSBERG
ICARDI

Aman aman aman.​
Süper bir kadro olmus belki sola kazim yada Abdul, Nelson stoper olsa çok daha iyi olabilir. Nelson ne olursa olsun savunmanın sigortası şuan Ama moura çok zor ve gelirse anasını beller bu ligin öyle bir adam

Zor deplasmanlarda

Torreira - Midsjo - Sergio

Icerde

Torreira - Midsjo - Mertens

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt