- 1 Mayıs 2018
- 57.751
- 48.520
- 3.873
Niye 10 yıl tutuyoruz bu oyuncuları 2-3 yıl içinde satalım. Muslera'da da yaptığımız en büyük hata buydu bana göre.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Niye 10 yıl tutuyoruz bu oyuncuları 2-3 yıl içinde satalım. Muslera'da da yaptığımız en büyük hata buydu bana göre.

ben burdaki arkadaşlar abartıyor sanıyordum ama 1 er dakika arayla ertem şener ve ahmet çakarın yorumlarının altında yorumunu görünce dedim bu çocuk hırslı azimli sadece takdir ettimBu Yigit Karagoz mental olarak sagliklimi, ciddi olarak soruyorum.
10 yılda bir alabildiğimiz için hocam.Muslera öncesini hatırla hak verirsin Torreira öncesini hatırla hak verirsin.Niye 10 yıl tutuyoruz bu oyuncuları 2-3 yıl içinde satalım. Muslera'da da yaptığımız en büyük hata buydu bana göre.
Akşam Cihanla sulu steak yiyip rakı içecez Hakanım gelir misin
Akşam Cihanla sulu steak yiyip rakı içecez Hakanım gelir misin
yav size beni dinleyin almanyadan oyuncu gelmez,
1. kulüpler türk takimlarla pazarlik yapmaz, almanyda ekoni batmis, ingiltere gibi 2-3 kurusa birakmazlar
Almanya dan oyuncu gelmesi inkamsiz
Kadıköy modaadres yolla
Renktaş kusura bakma ama her ne kadar yabancı sınırı olsa bile listeye yazılacak ilk isim NELSONOKAN
BOEY KAAN BARDAKCI DUBOIS
TORREIRA OLIVEIRA
MOURA MERTENS FORSBERG
ICARDI
Aman aman aman.
Süper bir kadro olmus belki sola kazim yada Abdul, Nelson stoper olsa çok daha iyi olabilir. Nelson ne olursa olsun savunmanın sigortası şuan Ama moura çok zor ve gelirse anasını beller bu ligin öyle bir adamOKAN
BOEY KAAN BARDAKCI DUBOIS
TORREIRA OLIVEIRA
MOURA MERTENS FORSBERG
ICARDI
Aman aman aman.
hamza akman mutlaka hücumda degerlendirilmeli,sola yakın oynamayı da seviyo.düşünsenize sadece driplingle kaç kart aldırır,içeri dalmasıyla kaç net penaltı,cizgiden cıkardıgı toplar
Sergio tahtaya yazilacak ilk topcudur. Artik salin adami...Zor deplasmanlarda
Torreira - Midsjo - Sergio
Icerde
Torreira - Midsjo - Mertens