- 18 Temmuz 2009
- 81.970
- 239.405
- 5.263
Günün sonunda saçma tercihlerle kapanan bir dönem olacak. Son gün transferinden kime hayır gelmiş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İsmi geçenlerden kimi tercih edersin adminim?Günün sonunda saçma tercihlerle kapanan bir dönem olacak. Son gün transferinden kime hayır gelmiş.
Futbol öyle bir oyun değil dostum. O Traore yokları oynadı geçen sezon kapalı savunmalara karşı. Biri de bize karşıydı zaten.Traore yi beğenmiyor yav millet harbi kafayı yemişsiniz adamı savunacak bekler umut Meraş Hasan Ali Uğur çiftçi Güray Vural filan yaniiçinden geçer ligin.
İhtiyacımız Adama değil ama hayır denmez, yine de gelmesi olası değil.İsmi geçenlerden kimi tercih edersin adminim?
bjk'de ghezzal son gün gelmişti galiba reisGünün sonunda saçma tercihlerle kapanan bir dönem olacak. Son gün transferinden kime hayır gelmiş.
saçma bile olsa alamayacagız gibiGünün sonunda saçma tercihlerle kapanan bir dönem olacak. Son gün transferinden kime hayır gelmiş.
4-5 maç baya iyimser bir tahmin olmuş 10 maç kaçırır en az diyorum..Martial yanan ateşin üstüne düşer 4-5 maç kaçırır, yandığımızla kalırız. En azından benim bildiğim Martial bunu yaşatır. Sağlıklı kalırsa şaşırırım