Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jamesmi? Simdi küfür edersem birde ceza yicem simdi

Bize yardiran kanat lazim James net kötü hamle. Sergio da 10 numarada jamesin verdiğinin fazlasını verir.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Traore yi beğenmiyor yav millet harbi kafayı yemişsiniz adamı savunacak bekler umut Meraş Hasan Ali Uğur çiftçi Güray Vural filan yani :) içinden geçer ligin.
Futbol öyle bir oyun değil dostum. O Traore yokları oynadı geçen sezon kapalı savunmalara karşı. Biri de bize karşıydı zaten.

james gelecekse hiç transfer yapmayın daha iyi elde patlayacağı garanti bir oyuncuya neden paralar saçılır anlamıyorum

Jamesi de küçümsemeyin bu kadar bu lig de hangi yıldızlar yeniden hayat buldu. James hem hazırlayıcı hem de golcü kanat ta oynar. Diğer kanat ta yunus var zaten . James de daha teknik kontrollü kanat olur. Attırır golleri icardiye. Kerem ,Yunus iki genç hızlı adam varda ne oldu 5 haftadır.

Yakup traore

Rodop james

Spr gecesi ne sallicak bakalim

James uygun maaşa geliyorsa gelsin aga
. Evanderde indirim ollmadi demekk. Hic yoktan iyidir james

Martial yanan ateşin üstüne düşer 4-5 maç kaçırır, yandığımızla kalırız. En azından benim bildiğim Martial bunu yaşatır. Sağlıklı kalırsa şaşırırım
4-5 maç baya iyimser bir tahmin olmuş 10 maç kaçırır en az diyorum..

Bu videoda bizim sağ tarafı baya zorlamış görünüyor.Keremi çalım manyağı yapmış

James rodriguez daha fazla skor ve asist yapar. Traoe 330 kusur maçta 20 küsur gol atmış ya. 6-7 senedir düzenli oynuyor. Toplasan sezona 5 gol bile düşmüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt