Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok seçenek çıkar bizim kadrodan. Yerli konusunu sıkıntı etmiyorum. İç saha maçlarında şöyle bir kadro iş yapar.

ba5b7794ada8f3d3ae568608ada723a82172368.jpg
Bu orta 3lü ileriye top taşımaz. Mertens yardıma gelmeye kalksa sol kanat felç. Icardi ve Lucas'a da bu yüzden çok sövülür

Saka daha 2 gun once asist yapti + cok iyi top sakliyor. Bazen sacmalasa da iyi oyuncu. Şu anda sevmek istedigim oyuncularin en basinda duruyor

Bu adam gelse asla şampiyon olamazdık ama zımba gibi takım yapar, geliştirir, alt yapıdan da topçu eklerdi o kesin.
7-8 transfer istiyor felan denildi, suan zaten ilk 11de Muslera, Nelsson, PVA, Kerem disinda 7 tane yeni oyuncu var.

Keske getirebilseydik herifi, kesinlikle alman liginden bir veyahut iki cevher getirirdi bize.

Muslera'nin kesilmeyecegini ben de kabullendim. Geriye sadece Kazimcan kaliyor.

Berkani orta sahaya yazmayın yaw hele sergio-toreira-berkan 3 lusunu düşünemiyorum Berkan onları da bozar tamemen.. bosverin kerem oynasin kanatta veya kaleye okan gecsin hatta emin-abdul 2 lisine de raziyim..
Bu dizilişle sadece Kadıköy'e veya İnonuye gidilebilir

nasıl oluyoda hiç haber gelmiyo kanatla ilgili

Maca kadar transfer gelmezse ve puan kaybi yasanirsa istifa sesleri gelir gibi tribunlerden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt