- 27 Ocak 2010
- 132.173
- 97.218
- 5.488
netflix para ver
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yüzleride kızarmıyor.
HÜLLE CİTY miEPL dememisIngiliz klubu demis. WBA falandir
![]()
netflix para ver
Hocam napican görüp?Memnun değilim sikini görebilir miyiz acaba
sol kanat ve kreatif ortasaha gelirse bana pizza alDoğru düzgün kanat almayacaksak bari Morutan kalsaydı, iyi kanadı nah alırsın bu saatten sonra.
ben zaten sağ tarafın direk yunus ve kereme verilmesinden yanayım. mumkunse sol kanat alalım.yunus banko oynamalı orda herhangi bir değişiklik fahiş olur. abdülkerim de öyle. feragat kaleden olur yahut illa muslera oynıycekse iyi bi sol kanat alırsak pvadan. orta sahadan feragat olacaksa berkan düldülü olmamasını yeğlerim.
HÜLLE CİTY mi
Reis yanlış anlama da ligimizde vasat üstü oyuncu sayısı 20 falandır maks, yabancılar dahil.Foruma göre rakip takımın yerlileri messi. Bizdekiler vasat alt lig oyuncusu
netflix para ver
netflix para ver
şu belgesel yayınlanınca okan istifa, imparator göreve muhabbetleri de başlayacak ya. çok baş ağrıyacak
KESKELERDEYIZ
sol kanat ve kreatif ortasaha gelirse bana pizza al
evet 2-3 kat fazla ücret istemeliyiz yoksa yokgs stadına ft belgesel afişi asmak çok mantıklı olur cidden. harika 1 reklam stratejisi olur şüphesiz. nasıl akıl edememişler hayret!
ben şakasına diyom ya,gerek yokBen alacam Sergen
yaw stada niye afiş assınlar ztn gs taraftarının hepsi izleyecek belgeselievet 2-3 kat fazla ücret istemeliyiz yoksa yok