- 10 Mart 2013
- 120.790
- 152.765
- 4.938
Berkan'ı koyman hoşuma gittibrekalo merten yunus
berkan sergio
torreira
pva abdülkerim nelsson dubois
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Berkan'ı koyman hoşuma gittibrekalo merten yunus
berkan sergio
torreira
pva abdülkerim nelsson dubois
Vallaha bu çizgide devam etse bile işimizi görecek bence. İnşallah havaya girip fazla özgüven pompalamasin kendine, yoksa bir kaç tokezlemesinde medya bizim üzerimizden yer bitirir adamiBen begeniyorum Abdul'u sahsen.. Daha kotu bekliyordum acikcasi rahmetli Ahmet Calik tarzi diye dusunuyordum onun daha iyi hali gibi. Ayaklari oldukca iyi bir stopere ve yerli bir oyuncuya gore desem yanlis olmaz. Eksileri biliyoruz iste, henuz tam rahatlayamadi ya da alisamadi, risk almiyor bu bazen iyi bazende hata yapmasina (geriye oynama istegi) sebep oluyor bunun disinda fena degil. Gol katkisi da verirse kremasi olur isin ki Konya'da yapmisti bunlari.
fbli olduemrah nerelerde yavv
muslera kesilmeyecek hiç kabullendim. yabancı kanat oynatmak için tek çare orta sahaya bir türk atmakBerkan'ı koyman hoşuma gitti
Memnun değilim şıkkını görebilir miyiz acabaAntreman yapicagina herif miamide takiliyor.
Aldigimiz cogu futbolcu bana gore yetersiz, 1 ay once bu soru sorulmustu GSC twitterinda, orda da memnun degilim şıkkını kullanmistim.
Bu hafta 5ci macimizi oyniyacaz, adam hala Miami'de. Nezaman gelicek oynicak 90dk kondisyon olacak?
Bruma iyidi bizde zaten de 16 için onu koymak mallık diye dedim.Elia oynamış çoğunlukla. Bruma da 16-17'de deplasmanda bayağı maç çözüyordu ama forvette Eren vardı bir tek.
Fener'İn doğrandığı bir maç hatırlamıyorum hatta bu sene onlarda gayet kollanıyor.Ümraniye'yi ne güzel yediler bugün. Bizi zaten yiyorlar. Belli ki bu yıl da yiyecekler. Seversin sevmezsin Fener de yarıştan kopana kadar doğranıyor. Açtılar önünü kendilerini kim iyi yalıyorsa, tiyatro izletiyorlar millete. Sabah Mertens akşam Icardi getirsen hakemi de federasyonu da kutlu efendiyi tapanları da yeneceksin. Yok öyle bir takım. Öyle bir oyun.
İçine etmedikleri kurum kalmadı heriflerin.
iyi yatırım yaptık kadroda tuttuk göndermedik. bir şekilde faydalanmak lazım. torrent pva kerem berkanı iyi gösteren bir oyun bulmuştu. okan hoca da yapabilir
dizde sorun var diyorlar recebimson msjlardan anladıgım kadarıyla sampiyonlugun anahtarı bamba diengin elinde
bizim her oyuncumuz çöp, gelenler de yatmaya geliyorForuma göre rakip takımın yerlileri messi. Bizdekiler vasat alt lig oyuncusu
Bu işler biraz da şans işi geçen sene de scout felan dedi çuvalladıkFalcao gelirken yazılanlara da bir bak isterim kardeşim.