Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sıktı gereksiz olumsuz pompalamanız. Icardi Pazartesi açıklansa Salı idmana çıksa haftaya olacak maça çıkar işte. Neymiş efendim Icardi hazır bile değilmiş. Boey de size göre hazır değildi ona bakarsanız. Bireysel antrenman diye bir şey de var. Adam daha 29 yaşında ve zaten kendi geleceğini düşünüyorsa yaz boyunca boş durmamıştır. Şimdi yine "Kendi geleceğini düşünmediği için Miami'de tatilde zaten" diyecek diğer takım yalamaları olacaktır. Onlara da cevabım şu olur. Eğer geleceğini düşünmeyip sadece para için bu işi yapıyor olsaydı adam gidip Arap Yarımadası'nda bir takımda yıllık 15 milyona imza atardı. Ya da Amerika'da bir takıma gidip orada krallar gibi yaşardı. Hem bu Wanda için de en iyi senaryo olurdu. Amerika Wanda için cennet gibi yer. Ama bunları yapmayıp Türkiye gibi bir cehenneme gelecekse bu para için olmaz sadece.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Foruma göre rakip takımın yerlileri messi. Bizdekiler vasat alt lig oyuncusu

Ben begeniyorum Abdul'u sahsen.. Daha kotu bekliyordum acikcasi rahmetli Ahmet Calik tarzi diye dusunuyordum onun daha iyi hali gibi. Ayaklari oldukca iyi bir stopere ve yerli bir oyuncuya gore desem yanlis olmaz. Eksileri biliyoruz iste, henuz tam rahatlayamadi ya da alisamadi, risk almiyor bu bazen iyi bazende hata yapmasina (geriye oynama istegi) sebep oluyor bunun disinda fena degil. Gol katkisi da verirse kremasi olur isin ki Konya'da yapmisti bunlari.
Vallaha bu çizgide devam etse bile işimizi görecek bence. İnşallah havaya girip fazla özgüven pompalamasin kendine, yoksa bir kaç tokezlemesinde medya bizim üzerimizden yer bitirir adami

Okan hoca suan 1 kisinin bile performansini yukari cekemedi. Boey felan Okan hocaya ragmen oynuyor. Yunus, kerem, pva, akbaba, sefer felan bariz sekilde yetersiz.

Transfere 40milyon maasa 60milyon harcicaksak niye Okan Buruk geldi?

Antreman yapicagina herif miamide takiliyor.

Aldigimiz cogu futbolcu bana gore yetersiz, 1 ay once bu soru sorulmustu GSC twitterinda, orda da memnun degilim şıkkını kullanmistim.

Bu hafta 5ci macimizi oyniyacaz, adam hala Miami'de. Nezaman gelicek oynicak 90dk kondisyon olacak?
Memnun değilim şıkkını görebilir miyiz acaba

Moderatör tarafında düzenlendi:
Elia oynamış çoğunlukla. Bruma da 16-17'de deplasmanda bayağı maç çözüyordu ama forvette Eren vardı bir tek.
Bruma iyidi bizde zaten de 16 için onu koymak mallık diye dedim.

Mesela son 5 şampiyonluğun 4ünü Visca ile Feg getirdi de diyebiliriz böyle bakmak o yüzden saçma geliyor bana.

Santrafor konusu kritk sadece. O kötüyse olamıyorsun.

Ümraniye'yi ne güzel yediler bugün. Bizi zaten yiyorlar. Belli ki bu yıl da yiyecekler. Seversin sevmezsin Fener de yarıştan kopana kadar doğranıyor. Açtılar önünü kendilerini kim iyi yalıyorsa, tiyatro izletiyorlar millete. Sabah Mertens akşam Icardi getirsen hakemi de federasyonu da kutlu efendiyi tapanları da yeneceksin. Yok öyle bir takım. Öyle bir oyun.

İçine etmedikleri kurum kalmadı heriflerin.
Fener'İn doğrandığı bir maç hatırlamıyorum hatta bu sene onlarda gayet kollanıyor.

iyi yatırım yaptık kadroda tuttuk göndermedik. bir şekilde faydalanmak lazım. torrent pva kerem berkanı iyi gösteren bir oyun bulmuştu. okan hoca da yapabilir

okan hocayı ben denizliye benzetiyorum

çok oyuncu gelişimi , mikro taktik filan peşinde koşacağını sanmıyorum

iyi oyun iyi oyuncuyla oynanır o da maçı alır diye bakıyor gibi

oyuncu odaklı bir sezon bekliyor bizi

Nelson - Kaan Ayhan yerli sorununu çözecek hamle. Tabi transfer tahtası açık Avrupa külünü kaldıysa. Yoksa kazımcan favori plase Okan diğer seçenekler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt