Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İcardi ile anlaşmaya çok yakından veya anlasilmissa miamiden fotoğraf atmasida hoş olmamış. Fakat bu adam PSG de kadro dışı miydi. Sezon kampında full yer aldı ise bence fittir. Saldırmak için yer aramayın

BJK daha yeni ceza yedi UEFA 'dan.Finansal Fair Play anlaşması imzalamislar 4 sene.Ne İcardi'si; menemenli günlere dönüş yakın.Biz şimdiden bakalım işimize yarayacak kim var kadrolarında, seneye elden çıkarmaya başlarlar,çökeriz hemen.
Tam olarak ne cezası yedi bu menemenciler

İcardi imza attığı andan itibaren vekili olacağız ama herkes de fikrini söylemeli şu an bence. Bugün Fbjk alıp ilk santraforu yapacak olsa hiç üzülmezdim, takım oyununa katkı yapan santrafor almadılar diye sevinirdim. Onlar alsa da bu forumdan övecekler, ligi kapatın bunlar şampiyon diyecekler olurdu ama bunlar aynı kişiler değil.

İnşallah bizde tutar da harika olur. Ulan bu adamdan şüphe etmişiz diye kendimize güleriz.

Çok seçenek çıkar bizim kadrodan. Yerli konusunu sıkıntı etmiyorum. İç saha maçlarında şöyle bir kadro iş yapar.

ba5b7794ada8f3d3ae568608ada723a82172368.jpg

orta sahalardan birini yerli yapmazsak kanatlar kerem ve yunus oluyor reis. başka bir opsiyon yok. musleranın banko oynayacağını dusunuyorum

yunus banko oynamalı orda herhangi bir değişiklik fahiş olur. abdülkerim de öyle. feragat kaleden olur yahut illa muslera oynıycekse iyi bi sol kanat alırsak pvadan. orta sahadan feragat olacaksa berkan düldülü olmamasını yeğlerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt