Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
netflix para ver

yunus banko oynamalı orda herhangi bir değişiklik fahiş olur. abdülkerim de öyle. feragat kaleden olur yahut illa muslera oynıycekse iyi bi sol kanat alırsak pvadan. orta sahadan feragat olacaksa berkan düldülü olmamasını yeğlerim.
ben zaten sağ tarafın direk yunus ve kereme verilmesinden yanayım. mumkunse sol kanat alalım.
muslera için goruslerimi biliyorsun bana kalsa 5 sene önce yolları ayırırdım ama adam devam ediyor edecek gibi de gozukuyor. hoca kesip okanı oynatırsa süprriz olur benim için.
pvayı da kesmem ben kolay kolay. arkasından gumbur gumbur gelen biri olsa hadi neyse de kazımcan öyle bir seviyede değil şuan. pva kesilirse net daha geri gideriz

Foruma göre rakip takımın yerlileri messi. Bizdekiler vasat alt lig oyuncusu
Reis yanlış anlama da ligimizde vasat üstü oyuncu sayısı 20 falandır maks, yabancılar dahil.

Bence vasatı yanlış kullanıyorsun, vasat 10 üzerinden 6lık topçulara denir bence daha çok.

Berkan'i koyacaginiza Kazimcan'i koymaniz daha mantikli degil mi sevgili renkdaslarim ? Hem daha genc, hem de ortasahalarimiz gayet iyi (yabanci olanlar) boylelikle daha iyi verim alabiliriz diye dusunuyorum.

Kanat olarak hem genç hemde şu kurala uyacak bir adam var. Tam yazacaktım kiralık gitmiş. Yazık oldu.

ya ne rafinhası aquar ya da ceballos gelsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt