Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İsim olarak öyke belki ama Şinonun tapusunu almıştık başlarda kötüydü sabrettik sonu harika oldu
Bu herif 3 ayda anca yağlarını eritir o da eğer isterse tabi, sonra da basıp gidecek
Bence İcardi ile ilgili de uzun vadeli plan var ondan transfer bu kadar uzadı.

ne yani icardi gorusmeleri rafinhayı da pakete eklemek için mi uzadı bu kadar

gecen yaz da brezilya mevzusu vardı

jorge-jesus-glu-glu-glu.gif

Yorumlarda da bazen İcardi 'yi değersizleştirme operasyonu görüyorum. Bu arada İcardi Inter de kalsaydı, orada işler çok değişirdi, en son takımı sırtlıyordu.

Sonucta kalmadi..

1- Sneijder en degerli oyuncu odulu aldi yanlis hatirlamiyorsam
2- DK ve Milli Takim performansi var tartisilmaz. Hollanda'yi yine finale tasidi (Ispanya maci) takimin en iyi 3-4 oyuncusundan biriydi
3- Daha ust duzey bir takimda oynadi (Real)
4- Bolgeleri farkli olmakla birlikte bence ileride cok daha net hatirlanacak bir isim ki oyle de olacaktir, Icardi o seviyede bir isim degil bize gelir isler degisir Milli Takimda efsane isler yapar bilemem bugun itibariyle boyle
5- Bence Sneijder cok daha dominant bir oyuncuydu

Renktaslar kusura bakmayin ard arda 4 5 tane sitemli mesajim oldu, ama gercekten biktim artik bu durumlardan.

Niye bitmiyor bu vasat yildiz sevdasi? Neden surekli herkese kamyonla para verip adamlarin Nusrette videolarini izleyip saha'da 1 gram oyun gormuyoruz.

Neden surekli birsey sorguladigimizda fenerli veyahut hain damgasi yiyoruz bu camia da?

3 tane forvete 260milyon TL gomduk arkadaslar, 260milyon TL. Kalede Serkan kirintili, Gunay guvenc gibi adamlara gol atsin birisi bir zahmet diye 260milyon TL para veriyoruz.

Gercekten populizmden, yildiz sevdasindan sikildim.

Midtsjo diye takima level atlaticak herifi alirken, hayatinda super lig disinda bir lig izlememis herifler hemen bokluyor, yok soyle yok boyle. Oturup 1 macini izlemeden ahkam kesiyorlar. Midtsjo 35 yasinda olsa herhangi bir buyuk ligde oynasa herkes hergun nobet tutardi.

Gecen sezon 17milyon avro verdigin Morutan, Cicaldau ve Mohammed icin bu sezon 250K para alicaz. Yani bildigin 16.750milyon avro zarardayiz.

Yerlerine kimi aldik? Akbaba mi kurtaricak bizi? Seferovic mi kurtaricak bizi?

Icardi gelsinde herkes rahatlasin, bir yildizi PP ekliyelim etkilesim kasalim sonra ne mac ne camia kimin derdinde.

Oliviera ne kadar iyi olursa olsun, Muslera'nin 2.5 elestirken herife 2.75 verdik kafadan.

Kusura bakmayin renktaslar, gercekten sikildim artik bu durumdan.

Marcelo'da gelsin, bir 4milyon avro da ona gomelim, yeterki populizm kasalim, yoksa rahat edemicegiz.
Seni ayakta alkışlıyorum üstat. Söylediklerinin her bir harfi de o kadar doğru ki. Bu durum beni de inanılmaz rahatsız ediyor. Ne yönetimin ne de Okan Buruk’un Galatasaray’ın geleceğinin zerre umurlarında olduğunu düşünmüyorum.

Çok değil 3-5 ay, bilemedin 1-2 sene sonra bu adamlara niye bu paralar verildi diye buradaki herkes küfredecek ama illa ki yaşayıp görmeleri gerekiyor.

Avrupa’da olmadığımız sezonda İcardi’ye 4 milyon, Mertens’e 4 milyon, Sefer’e 3.3 milyon veriyorsan bu neyin planlaması Allah aşkına? Üstelik seneye hiç birisi yok ve 2-3 tane forvet arayacağız tekrar..

6 günün içine haftasonunu katmayin cumartesi.pazar biz kamu kurumu gibi olduğumuz için herkes tatilde ,belotti icardi derken koskoca 1 ayı yedik ama asıl eksikler hala duruyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt