- 2 Temmuz 2011
- 132.882
- 55.697
- 5.338
bize 2002 model hasan şaş ile 2006 model hasan şaş bulsunlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben yıldız topçu seviyorum ve marka değerimize yakıştırıyorum. Scoutculuk oynamak da fmden adam toplamaya benzemiyor. İsmini hiç bilmediğim Morutan,Cica alındı da ne oldu? Bu ligden yerli topladın da ne oldu? Alt yapından Ozan sonrası kimi çıkarıp sattın? Yapamıyorlar işte. Seneye Avrupa olmayacak deniyor. Sanki öyle denedik de ne oldu. En azından Drogbalı, Sneijder'li kadro şampiyonluk da gördü CL'de. 29 yaşındaki herifi de 35 ettiniz sabahtan beri. Ben taraftarım ya muhasebeci değilim, çocukluğumdan beri bildim bileli GS battı, batıyor. En azından marka değerimizi koruyalım. Büyük oynayıp kaybedelim. Öteki türlü tutup tutmayacağı belli olmayıp bir de hiçbir getiri getirmeyen isimler oldu mu çifte çakılıyorsun. Bu kulüp pazarlama işini becersin önce, sonra scoutculuk oynasın.
Aynen öyle cidden tebrikler. İşte sorun ülke insanımız aslında. Bizde hicbirseye sabır yok. Genç filan diyolar sabir yok. İyi adamlar aliyosun muhasebeciler türüyo.Ben yıldız topçu seviyorum ve marka değerimize yakıştırıyorum. Scoutculuk oynamak da fmden adam toplamaya benzemiyor. İsmini hiç bilmediğim Morutan,Cica alındı da ne oldu? Bu ligden yerli topladın da ne oldu? Alt yapından Ozan sonrası kimi çıkarıp sattın? Yapamıyorlar işte. Seneye Avrupa olmayacak deniyor. Sanki öyle denedik de ne oldu. En azından Drogbalı, Sneijder'li kadro şampiyonluk da gördü CL'de. 29 yaşındaki herifi de 35 ettiniz sabahtan beri. Ben taraftarım ya muhasebeci değilim, çocukluğumdan beri bildim bileli GS battı, batıyor. En azından marka değerimizi koruyalım. Büyük oynayıp kaybedelim. Öteki türlü tutup tutmayacağı belli olmayıp bir de hiçbir getiri getirmeyen isimler oldu mu çifte çakılıyorsun. Bu kulüp pazarlama işini becersin önce, sonra scoutculuk oynasın.
Herkes kendi bilgisi dahilinde takımının iyi olmasını istiyor ama ya artniyetle yapılan yorumlar değil aslında. Taraftar bi istikrar görse bütün olur zaten de Türkiye'de dinamikler her dakika değişiyor malesefAynen öyle cidden tebrikler. İşte sorun ülke insanımız aslında. Bizde hicbirseye sabır yok. Genç filan diyolar sabir yok. İyi adamlar aliyosun muhasebeciler türüyo.
Belkide bu yönetim bir senelik plan peşinde değil. Ya biraz sabır.
Adamlar ne dedi.
1- Projelerimiz var kasamizda ekstra bir dünya para kalacak ve bankalar birligi anlaşmasından cikcaz.
2- Bu paralar gelecekse tabikide şampiyon olacak kadro kurulması lazım.
3- alınan oyuncular ile maaş bütçesi neredeyse geçen sene ile aynı Euro bazında.
4- Bu sene omurga ve düzgün takım seneye genç yatırımları belki yapicaz bunu kimse bilmeden neden yorum yapiyo anlamadım.
Sunuda ben ekliyim biz Ajax değiliz. Gidip gençleri bulup onlarla şampiyonlar ligi finali oyayamayiz hatta ligde 13. Olduk.
Demekki bizim önce düzgün takım kurup sonra gençlere yatırım yapmamız lazım. Bide gelen adamların maaliyetine takılanlar için diyorum bu paralara bu kadro cidden transfer sezonu başında deseler insanlar güler geçerdi.
Cidden anlamıyorum şuanda bu kurulan takımı ve maaliyetini neden beğenmeyeneler var. Ne istiyorsunuz fikriniz nedir diyorum sorduğum kimsede ses seda yok. Tek cevap geliyo böyle olmaz genç almalıyız. Hangi genci şuanda kurduğun kadroya dahil edersin diyosun herkes bir oyuncu sallıyor maçını izlememiş iki youtube videosunu görmüş scout olmuş. O oyuncuda 7-10m yani ucuz değil ve riskli.
İşte dediğim gibi sorun ülke insanımız
evet de bi morutan cica tutmadı zaten berkan da pas oyununda olmadı boey nelsson mohamed iyi hamlelerdi keşke geçen yaz onye ve gedsonu alabilseydik rahat avrupa yapardık
Ben zaten kötü niyetle yapılıyor yorumlar demiyorum rnktas. Sorun sabırsızlık. Bunu aşmamız lazımHerkes kendi bilgisi dahilinde takımının iyi olmasını istiyor ama ya artniyetle yapılan yorumlar değil aslında. Taraftar bi istikrar görse bütün olur zaten de Türkiye'de dinamikler her dakika değişiyor malesef
İşte olay bu kadar basit aslında.acayip acayip santraforlar ülkeye gelip başarılı olup gidiyor. Bizde yıllardır tek isim Gomis başka alternatif üretemedik. İcardi gibi marka golcü getirip de hala tutturamıyorsak takımın forvet hattını bir okutup üfletmekte fayda var. Ya da doğru hocalarla çalışmayı öğrenip aldığımız topçuların en az yüzde yetmişinden verim almalıyız.
Aynen öyle cidden tebrikler. İşte sorun ülke insanımız aslında. Bizde hicbirseye sabır yok. Genç filan diyolar sabir yok. İyi adamlar aliyosun muhasebeciler türüyo.
Adamlar ne dedi.
1- Projelerimiz var kasamizda ekstra bir dünya para kalacak ve bankalar birligi anlaşmasından cikcaz dedi adamlar. E bi durun bi yapsınlar sonra eleştirin.
2- Bu paralar gelecekse tabikide şampiyon olacak kadro kurulması lazım. İnsanlar vasata alışmış istemeyenler var.
3- Alınan oyuncularin maaş bütçesine bakiyosun neredeyse geçen sene ile aynı Euro bazında. Ne güzel işte bunada isyan etmezsin dimi
4- Bu sene omurga ve düzgün takım seneye genç yatırımları belki yapicaz bunu kimse bilmeden neden yorum yapiyo anlamadım.
Sunuda ben ekliyim biz Ajax değiliz. Gidip gençleri bulup onlarla şampiyonlar ligi finali oyayamayiz hatta ligde 13. Olduk.
Demekki bizim önce düzgün takım kurup sonra gençlere yatırım yapmamız lazım. Bide gelen adamların maaliyetine takılanlar için diyorum bu paralara bu kadro cidden transfer sezonu başında deseler insanlar güler geçerdi.
Cidden anlamıyorum şuanda bu kurulan takımı ve maaliyetini neden beğenmeyeneler var. Ne istiyorsunuz fikriniz nedir diyorum sorduğum kimsede ses seda yok. Tek cevap geliyo böyle olmaz genç almalıyız. Hangi genci şuanda kurduğun kadroya dahil edersin diyosun herkes bir oyuncu sallıyor maçını izlememiş iki youtube videosunu görmüş scout olmuş. O oyuncuda 7-10m yani ucuz değil ve riskli.
öyle diyorsun demedim üstad yanlış anlama, ekleme yapiyim dedim. Genel olarak insanımız hayata karşı umutsuz/mutsuz son yıllarda, bir tek eğlenceleri var o da futbol. Sağlıklı düşünebilme yetimizi de kaybettik uzun zaman önce, belki de hiç sahip olamadık buna emin değilim. Haliyle taraftarda tuttuğu takım başarılı olsun, her sene tüm kupaları alsın falan istiyor en azından moral olarak kendine çeki düzen vermek için. O da olmuyor malesef, sahada gösterdiğin eforda yeterli değil soktugumun liginde şampiyon olabilmen için. valla bilmiyorum ya böyle bir ortamda zaten herkesi memnun etmek, ortak noktaya getirmek zor anca şampiyon olduğun gün ve o hafta yakalıyorsun bunu. Sonra her şey başa sarıyor zaten.Ben zaten kötü niyetle yapılıyor yorumlar demiyorum rnktas. Sorun sabırsızlık. Bunu aşmamız lazım
Aynen öyle cidden tebrikler. İşte sorun ülke insanımız aslında. Bizde hicbirseye sabır yok. Genç filan diyolar sabir yok. İyi adamlar aliyosun muhasebeciler türüyo.
Adamlar ne dedi.
1- Projelerimiz var kasamizda ekstra bir dünya para kalacak ve bankalar birligi anlaşmasından cikcaz dedi adamlar. E bi durun bi yapsınlar sonra eleştirin.
2- Bu paralar gelecekse tabikide şampiyon olacak kadro kurulması lazım. İnsanlar vasata alışmış istemeyenler var.
3- Alınan oyuncularin maaş bütçesine bakiyosun neredeyse geçen sene ile aynı Euro bazında. Ne güzel işte bunada isyan etmezsin dimi
Özellikle kanat oyuncularımız sezona iyi bir başlangıç yapsaydı Icardi konusunda bu kadar eleştiri olmazdı, mental sorunları hariç. Genel kadromuz kreatiflikten ve skora katkı bakımından bu kadar kısır bir giriş yaptığı için bazı kesimlerde haliyle daha hareketli, daha seri, hızlı bir profilde santrafor beklentisine girdiler.Gerçekten anlamıyorum 29 yaşında Icardi'yi getiriyorsun insanlara beğendiremiyosun ula Messi mi gelcek ne istiyorsunuz(hoş onada yaşlı derler)
Artık bu adamda tutmazsa bu işte başka bişey vardır ne diyim
Renktas doğru diyosun şunu eklerim buraya seri lemina nzonzi olduğu sezon hem sanssizdik iki golcumuzde sakatlandı birde kanat almadık. Babele filan kalmıştık. Feghouli de çok sabote etmişti. Ama sonuç olarak yine kötü değildi. İnsanlar maaliyet filan dedi oysa çoğu kiralikti öyle ölümcül zararlar etmedik. Pandemi mahv etti işi nzonzi terimle anlaşamadı filan.Bizde iki şey de çok keskin yorum var üstat biri seri-lemina-nzonzi-falcaolu kadro başarısız oldu diye sanki bundan sonra isimli yıldız topçular tutmayacak gibi bir algı var halbuki o takım pandomim denen illet çıkmadan önce gümbür gümbür gidiyordu içeride tjk maçında vurup liderliğe yükselip daha da bırakmadan şampiyon olurduk salgın çıktı sonrası zaten malum.
İkincisi geçen yıl plan doğru lakin eksik yapıldı iyi bir orta saha özellikle torreira tarzı bir de hücumda skor üretecek en az kaliteli bir adam olsaydı takım şampiyonluğa oynardı cica morutan bişey demek istemiyorum ama yetersizler bizim istediğimiz seviyede hiçbir zaman olamazlar ondan dolayı da başarısızlık sürpriz olmuyor
Renktas doğru diyosun şunu eklerim buraya seri lemina nzonzi olduğu sezon hem sanssizdik iki golcumuzde sakatlandı birde kanat almadık. Babele filan kalmıştık. Feghouli de çok sabote etmişti. Ama sonuç olarak yine kötü değildi. İnsanlar maaliyet filan dedi oysa çoğu kiralikti öyle ölümcül zararlar etmedik. Pandemi mahv etti işi nzonzi terimle anlaşamadı filan.
Şuanda o planlamadan çok daha kaliteli isimler var ve tapusu sende maaş bütçeside o kadrodan daha düşük yani daha ne olsun ki haksizmiyim
Ama takım hücumda uyumu yakalayacak üstüne kanatta alincak yani sorunlar bir bir çözülüyor. Geç oldu evet ama bu kadroyu da erkenden Türkiye'de kuramazsin bu maaliyetler ile. Icardi yerine ilk iyi bir kanat alınsa bu defada herkes diyecek ki e bu seferovic atamiyo neden forvet almadınız yani heryol yine sabr etmeye çıkıyorÖzellikle kanat oyuncularımız sezona iyi bir başlangıç yapsaydı Icardi konusunda bu kadar eleştiri olmazdı, mental sorunları hariç. Genel kadromuz kreatiflikten ve skora katkı bakımından bu kadar kısır bir giriş yaptığı için bazı kesimlerde haliyle daha hareketli, daha seri, hızlı bir profilde santrafor beklentisine girdiler.
Kanatlarımız ve ortasahada ki oyuncularımız biraz daha etkili bir giriş yapsaydı, Icardi'ye kimse burun kıvırmazdi neredeyse bence
Aynen öyle. İmza... Ekleme yapmaya gerek bile duymuyorum.Aynı şeyi bir alt yorumda yazdım. Üç sene kupa almamışsın, bu sene koy gençleri al scout isimleri de yamyam gibi yesinler. Şimdiden bu taraftar Kerem için bile başlamadı mı? Bu çocuğun geçen sene piyasa rakamını o ts fbli admini olan transfermarket düşük tutuyor diye demedigimizi bırakmadığımız çocuğu şimdi kendimiz yiyoruz. Daha gelmeden İcardi bile yeniyo, Allah muhafaza iki üç maç boş geçse bitti. Sefere de yapıyoruz bunu ki ben de eleştirdim, eğer aynı pozisyonu İcardi de kaçırsın aynı şeyi derim. Boeye de neler dendi, herif kamp yiyenlerden daha faydalı beş haftadır. Demek ki iş bunlarda da bitmiyor. Eğer niyeti cidden futbol oynamaksa her türlü başarılı olur, bu ligin kalitesi belli, yolmaya geldiyse de bir falcao faciası değil...En azından risk alınacak, kendini ispatlamış biri. En kötü reklam yaparsın. Erden Timur bu kadar kafa yormuyordur yaw. 13. olup şunları getiriyorsan bunu markana borçlusun, geçen sene ALde öyle böyle boy göstermene, geçmişte getirdiğin yıldız isimlerin referansına. Ben gençleşmeye karşı değilim. Sadece pazarlama işimizin ve sabırsız taraftar yapımızın bu işe uygun olmadığını düşünüyorum o kadar.
Tabi ki sabır edilmeli. Zaten az zaman kaldı bakalım hayırlısıAma takım hücumda uyumu yakalayacak üstüne kanatta alincak yani sorunlar bir bir çözülüyor. Geç oldu evet ama bu kadroyu da erkenden Türkiye'de kuramazsin bu maaliyetler ile. Icardi yerine ilk iyi bir kanat alınsa bu defada herkes diyecek ki e bu seferovic atamiyo neden forvet almadınız yani heryol yine sabr etmeye çıkıyor