Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neyse yatın uyuyun bu saatte konuşulacak konu değil bunlar ;)

Takımı düşünenler yeterince papaz aldık artık bir iki tanede potansiyeli olan veya 25 yaş civarı oyuncu alalım diyorlar. Haklılarda...

Bir sonraki sezon satabileceğimiz tek adam Nelsson sonrası derin bir karanlık. Şimdiden 1-2 oyuncu yerleştirmemiz lazım satış çarkına.

Ha yıldız isteyenlerde haklı çünkü bir planlama yok en azından kaliteli adam izlemek istiyorlar.

Anlık kararlar verip önümüze çıkan fırsatları değerlendirmeye çalışıyoruz...

Benim şahsi fikrim Torreira ve Midtsjö dışında elle tutulur kritik bir adam alamadık.

Sefer'in hali ortada ve çok yanlış bir tercihti. Sergio şu an için beni mutlu etmedi ama toparlar inşallah.

Sergio'nun bir de sözleşmesi çok sıkıntı 30 yaşındaki adama 4 yıllık sözleşme verdik 2.75 milyon € :crushed:

Dubois falan daha göremedik bakalım umarım kritik oynar da o bölgede elimiz çok daha rahat olur.

Cümleten iyi geceler.
Renktas Toreira Midso Abdülkerim Mertens şuanda görünen tuttu. Oliviera bana göre faydalı ve daha acilcak bazılarına göre şüpheli. Dubois henüz oynamadı ama hazırlık maçlarında fark yaratmıştı. Sefer hayal kırıklığı. Kazimcan yatırım görcez.
Yapılan transferlerden 4 u nokta atışı. Bir tane ciddi kötü görünüyor 1 tane şüpheli ve 1 tane daha görmedik. 7 ana transfer görünen net kötü sadece 1 oda oynatmazsan zarar etmezsin fazla. Kiralık. Ve yerine tartışmasız bir isim geliyo. (inşallah sıkıntı çıkmazda gelir )
Bu planlamanin ben doğru olduğunu düşünüyorum. Anlatmaya çalıştigim buydu aslında.
Gençlere yatırımda bence bu seneden ziyade sonradan yapilcak. Yani bu kadarı bile beni şaşırttı ki daha gelecek oyuncular var olması da lazım. Birde genç işine bu sezon girmek çok zor olurdu diye düşünüyorum. Öncelik en az 3-4 senelik bir omurgaydi oda kuruldu gibi bişey. Gerisini hep beraber görcez.
Sanada iyi geceler bu arada :)

Son düzenleme:
Yine de çok sert çıktıysam affola. Hepimizin mücadelesi iyi takım izlemek biliyorum. Benim de öyle. Ekonomik durumlardan dolayı da anlıyorum. Seneye Avrupa ihtimalleri bile zor yani. Ama ülke futbolunun bir çıkışı da varsa sizler de iyi biliyorsunuz ki o ihtimal biziz. Belli ki bu sene asıl amaç 11-12 gibi olmak. Seneye biraz daha yaş ortalamasını düşürmek ya da iki üç gence,scouta şans vermek. Geçen sene hep dedim, eksik olan şey tecrübe. Nitekim Gomis geldi, bizi küme hattından çıkardı, bu adam olmasa şu an yedi puan bile zordu. Sıkıntımız var ileri uçta, beslemekte. İcardi gibi alma ihtimalin varsa düşünmek bana biraz saçma geliyor, kusura bakmayın. Bunların zaten babaları, Ronaldo,Lewa... Parası olarak ve genç olarak da bakarsak Haaland. Erişemeyeceğimize göre 29 yaşındaki adam değerlendirilir. Melo için de gelmeden ve gelince neler dendi, şimdi kırk yıllık efsane gibi anıyoruz. Drogba için dendi, neredeyse CL kupası geliyordu ki o kadro alırdı. Bu adamlar bu lige ancak ekstrem bir şey olursa düşer zaten. Eğer böyle olmasın istiyorsak bizi de dibe çekmek isteyenlere inat markamızı koruyacağız. O zaman işte o yaşında Ronaldo da alırsın belki, Haalandını da bulursun.

Bence Okan hocanın isteklerine uymalıydık. Kendisine ciddi haksızlık yapılıyor, Okan hoca bu koltuğa tırnaklarıyla kazıya kazıya geldi. Şampiyonluk, Türkiye kupası, Uefada gruplardan çıkıp Sporting Lisbonu elemek gibi işleri başardı.

Kariyeri boyunca da güçlü fizikli santraforları tercih etti hepsinden de çok iyi verim aldı. Icardi evet büyük oyuncu ama yönetimin fikri cidden de iyi topçuları alalım ortaya bişeyler çıkar şeklinde. Ama o işlerin öyle olmadığını defalarca gördük. Okan hoca Icardiye evet demek zorunda bırakıldı gibi geliyor bana çıkan haberlerden

Bence Okan hocanın isteklerine uymalıydık. Kendisine ciddi haksızlık yapılıyor, Okan hoca bu koltuğa tırnaklarıyla kazıya kazıya geldi. Şampiyonluk, Türkiye kupası, Uefada gruplardan çıkıp Sporting Lisbonu elemek gibi işleri başardı.

Kariyeri boyunca da güçlü fizikli santraforları tercih etti hepsinden de çok iyi verim aldı. Icardi evet büyük oyuncu ama yönetimin fikri cidden de iyi topçuları alalım ortaya bişeyler çıkar şeklinde. Ama o işlerin öyle olmadığını defalarca gördük. Okan hoca Icardiye evet demek zorunda bırakıldı gibi geliyor bana çıkan haberlerden
Seferovic'in alinmasini isteyen Okan Hoca'ysa Icardi'nin alinmasi Okan Hoca'ya haksizlik degil.

Yazmazsam ama bu da içimde kalacak, tartışma için değil elbette de şu gençleşme ve alt yapı kısmına baya takığım ben de. Misal Dünya Kupasında olmayan bir Türkiye için sen bir genç oyuncu yetiştirsen ne yetiştirmesen ne, Avrupa kısmı da madem artık yaş. Nerede parlatacaksın? Hadi imkan dahili lig içinde uçtu kaçtı, max edeceği değer 5-8. Diğer liglerle bir mi burası... Yabancı oyuncu olsun hadi, en fazla Avrupa varsa 18'e kadar çıkıyorsun. Yoksa 10-12 belki görürsün. Gören de otuzlar, elliler havada uçuşuyor biz de taş koyuyoruz sanır. Ligin kalitesi belli İcardi gibileri ya da otuz beşler nasıl sizler için fazlaysa, satış işi için de bu rakamlar bana göre şampiyonluğu da risk ediyorsan bir o kadar az. Yerini yine dolduracağın ismin tutacağı da meçhulken... Yani planlama dediğin şey yıldız işinde nasıl bir sene oldu mu hiç olmasa da olursa bu işte de öyle. En az beş senelik iş yapıp şampiyonluğu bile risk edip girişeceksin. Marcao,Nellson,Kerem AL olduğu için piyasasını yaptı. Eğer sadece elinde lig varsa, başka vitrinin de yoksa, ki scout dediğin şey yetiştireceğin tecrübelendireceğin bir genç olduğundan, Dünya Kupası,Avrupa Şampiyonası gibi organizasyonlarda da boy göstermiyorsa çok zor o hayal ettiğiniz rakamlara ulaşmak. AL olmasa ederlerini diyeyim en kötü 5-8 arası...

Aksine Okan buruk dikine oynatan defans arkasına top atılmasını isteyen bir hoca. Defans arkasına sizmada öyle boy fizik filan çokta önemli değil. Icardi bunu en iyi yapan santrforlardan biri. Okan hocaya mükafat verildi haksızlık değil. Ayrıca icardi kafa toplarında da gayet etkili bir forvet.
Stoperlerle boğuşan forvet oyunu eski çağ bir sistem. Okan hocanin bunu istemediğinden eminim. Fizikli güçlü aynı zamanda tekniği ve hızı olan forvet dersen en son İbrahimoviç vardı. Şuanda böyle adam kaç tane kaldı bilmiyorum olsada biz alamayiz.
Son olarakta şunu ekliyim. Transferlerin hepsi hocaya danisiliyor. Bunu kendileri bizzat kaç defa söylediler

İcardi de çok uzadı bence..

Tek derdimiz icardi değil

Ayrıca gerekenler;
Kanat
Sol bek
Stoper

Umarım psgden birini daha -bu bölgeler özellikle kanat için- tavlamaya çalışıyoruzdur... Bence opsiyon için uğraşıyorlar da...

Miami'de oluş sebebi de eşinin tanıtımıymış (kozmatik) zaten. Kadının kendi insta hikayesinden de belliydi bu, Aspor bile geçti ama milletin yemek işine geldi. İki kulüp anlaşmadıysa, adam imza çaksa bile ne yazık ki bir şey olmaz...

Bugün fazla gerdim gibi ortamı sgghnj
Gün içi daha sakin geleyim olmadı ben de bir papatya çayı alayım. 🤣 İnşallah İcardi de gelir, genç kardeşlerimiz de şans bulur. Herkesten çok ben isterim. Ki yazdım da BAY izlemek istiyorum diye. Elimizde satış için her ne olursa olsun Kerem var. Boey var,Nellson var. Böyle devam ederse Moha var. Zarar etmeyiz en azından ondan da. Yunus her an öyle bir çıkış yapabilir. Şu an takımda zaten istediğiniz malzemeler var. Ve İcardi ya da gelecek kart biri bunlara mani değil. Bu kadro geçen seneden daha doğru planlandı bana göre ama eksikleri var. Bazı bölgelerin yedeklendirilmesi de gerekiyor ama lig için 11 yaparken asla zorlanmayız. Derin kadrolarda da bu sıkıntı misal. Biraz daha sabredelim derim. Hem transferler için hem de takımın oturması için. Kaybettiğimiz bir şey yok daha. Kaldı ki bugün rakipler de radara girdi. Seneye seçim sonrası yerli yabancı belki siyaset atamalı kurum davası da biter, bambaşka şeyler konuşuruz. Hayırlı nöbetler ve sabahlar diliyorum. Gün içi görüşürüz. Umarım transferler de açıklanır da o dürzülere sararız. 🤣

İcardi ile sneijder kıyaslanamaz , icardi anca bize gelenlerden en fazla baros kalitesinde bi oyuncu gelmiş gibidir .
Icardi ile Sneijder kiyaslanamaz kismina katilirim ancak Icardi ile de Baros kiyaslanamaz.

Icardi Italya gibi zorlu ligde Inter kaptani oldu. Sanirim birden fazla kez gol krali oldu. Daha sonra gitti PSG gibi takimda basarili oldu. Ilk sezonu gayet iyiydi.

Icardi’yi Drogba, Sneijder ve Hagi’nin bir tik altina koyarim. Transfer olarak tabiki. Performansini gelsin gorelim.

Büyük bir hazirlik var

Icardi Gazisehir macinda ailesiyle birlikte tribünde yer alacak

Haberleri cikti mi

Çok seçenek çıkar bizim kadrodan. Yerli konusunu sıkıntı etmiyorum. İç saha maçlarında şöyle bir kadro iş yapar.

ba5b7794ada8f3d3ae568608ada723a82172368.jpg
asla bu kadro ile takım maça çıkmaz

Neymiş Icardi geliyormuş da beğenmiyormuşuz. Icardi'yi tanıyor musun, Inter'de izledin mi, PSG'de izledin mi, hayır

Bir kere seyir zevki vaadeden bir adam asla değil.

Dünyada hiç bir sektörde çalışmayan adam başarılı olamaz. Dünya da bunun farkına vardıki, bir çok oyuncu hala boşta, diğerleri de son gün ancak kontrat bulabildi.

Ekonomi konusuna gelince, bugünkü hamleler başarı getirmezse neler olacağını hep beraber göreceğiz. O zaman da alt yapı oyuncularıyla sahaya çıkmak zorunda kalırsak umarım yadırgamazsınız.

Kulüplerin hepsi batık, yeni hükümet futbola desteği kestiği anda, vergileri düzenli aldığı anda hiç bir bütçe dönmez. Oyuncu yetiştirip satmak zorundasın.

10 m euro şampiyonluk gelirini almak için 50 m euro harcıyoruz, dünyanın hiç bir yerinde yoktur bu aptallık.

Bir de neymiş yöneticiler bilmiyor muymuş, bilmiyorlar tabii umursamıyorlar, şimdiki başkan döneminde 3 senede 150 m euro zarar etti kulüp, borcun yarısı onun yüzünden. 4 sene FFP yedik, orta sahasız, forvetsiz sezona girdik çabuk unutuldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt