Özgür Özel
Tecrübeli Üye
- 15 Eylül 2020
- 6.674
- 5.497
- 633
Renktas Toreira Midso Abdülkerim Mertens şuanda görünen tuttu. Oliviera bana göre faydalı ve daha acilcak bazılarına göre şüpheli. Dubois henüz oynamadı ama hazırlık maçlarında fark yaratmıştı. Sefer hayal kırıklığı. Kazimcan yatırım görcez.Neyse yatın uyuyun bu saatte konuşulacak konu değil bunlar
Takımı düşünenler yeterince papaz aldık artık bir iki tanede potansiyeli olan veya 25 yaş civarı oyuncu alalım diyorlar. Haklılarda...
Bir sonraki sezon satabileceğimiz tek adam Nelsson sonrası derin bir karanlık. Şimdiden 1-2 oyuncu yerleştirmemiz lazım satış çarkına.
Ha yıldız isteyenlerde haklı çünkü bir planlama yok en azından kaliteli adam izlemek istiyorlar.
Anlık kararlar verip önümüze çıkan fırsatları değerlendirmeye çalışıyoruz...
Benim şahsi fikrim Torreira ve Midtsjö dışında elle tutulur kritik bir adam alamadık.
Sefer'in hali ortada ve çok yanlış bir tercihti. Sergio şu an için beni mutlu etmedi ama toparlar inşallah.
Sergio'nun bir de sözleşmesi çok sıkıntı 30 yaşındaki adama 4 yıllık sözleşme verdik 2.75 milyon €
Dubois falan daha göremedik bakalım umarım kritik oynar da o bölgede elimiz çok daha rahat olur.
Cümleten iyi geceler.
Yapılan transferlerden 4 u nokta atışı. Bir tane ciddi kötü görünüyor 1 tane şüpheli ve 1 tane daha görmedik. 7 ana transfer görünen net kötü sadece 1 oda oynatmazsan zarar etmezsin fazla. Kiralık. Ve yerine tartışmasız bir isim geliyo. (inşallah sıkıntı çıkmazda gelir )
Bu planlamanin ben doğru olduğunu düşünüyorum. Anlatmaya çalıştigim buydu aslında.
Gençlere yatırımda bence bu seneden ziyade sonradan yapilcak. Yani bu kadarı bile beni şaşırttı ki daha gelecek oyuncular var olması da lazım. Birde genç işine bu sezon girmek çok zor olurdu diye düşünüyorum. Öncelik en az 3-4 senelik bir omurgaydi oda kuruldu gibi bişey. Gerisini hep beraber görcez.
Sanada iyi geceler bu arada

Son düzenleme: